26 / 04 / 2024

Erzurum projeleri

Erzurum projeleri

Çalık Holding'in CEO'su Abiş Hopikoğlu, Dr. Dündar Özbaylar ile birlikte yeni bir Erzurum için yol haritası çizdi. Erzurum'a Hava Alanı yolu üzerinde 2 bin 500 dönümlük serbest bölgenin kurulacağı belirtildi.

Erzurum 90 sit alanıyla tarih merkezi konumunda!

Erzurum 3 resmi, 1 özel müzesi, 992 Kültür varlığı, 90 sit alanıyla Doğu Anadolu Bölgesi’nin Kültür ve Tarih merkezi konumunda.

Nurullah Özkılıç: Erzurum yeniden inşa ediliyor!

Erzurum Âşıklar ve Şairler Derneği Başkanı İlahiyatçı-Yazar Nurullah Özkılıç, “Türk yurdunun kalesi Erzurum’a yaptığı hizmetlerle şehri yeniden inşa eden Başkanımız Mehmet Sekmen, ecdat mirası ata toprağımız medeniyet şehrimizi her alanda imar ediyor" dedi

Erzurum projeleri inşaat sektörünün hızlanmasıyla tamamlanacak!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum projelerini anlatarak “İnşaat mevsiminin hızlandığı Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında yatırımlarımızın istenen seviyeye ulaşması için tüm imkanların seferber edileceğine inanıyorum” diye konuştu.

Erzurum'da dev projeler hayata geçiyor!

Doğu Anadolu Bölgesi'nin merkez şehirlerinden biri olan Erzurum'da heyecan verici bir proje hayata geçiyor. Dünyada bir ilk olacak 1 milyar lira bütçeli projelerle kent cazibe merkezlerinden biri haline gelecek.

Erzurum'un 26 bölgesinde kentsel dönüşüm gerçekleşiyor!

Erzurum’da yaptığı değişim ve dönüşümle yerel hizmetlerde şehri ayağa kaldıran Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu’nun Başkenti Erzurum’da yaptığı hizmetleri değerlendirdi.

Mehmet Sekmen Erzurum projelerini anlattı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçelerin problemlerin 2016 yılında sona ereceğini söyledi. Başkan Mehmet Sekmen, Horasan’da gezi ve temasta bulunarak, ilçede yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm atağı başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin dört bir tarafından yapılan inşaatlarla il genelinde büyük bir kentsel dönüşüm atağı başlattıklarını söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden taziye evi!

Muhtarlara yönelik yapılan anketlerde halkın en çok talep ettiği taziye ve imam evi isteğini hayata geçiren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatı üzerine Büyükşehir’in ekipleri ilçelere yoğunlaştı

Erzurum Avrupa'nın en gözde kenti olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ''Ülke genelinde Avrupa ile yarışan yeni şehirler inşa ediyor. Olimpiyat şehri Erzurum'da inşallah Avrupa'nın en gözde kenti olacak" dedi.

İbrahim Aydemir Erzurum'un değişimini anlattı!

Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Dört tarafı şüheda mekanları, tabyalar ile bezeli Erzurum'da, halkı çağdaş yaşam imkanları ile buluşturan, Başkanımız Sayın Sekmen'e teşekkür borçluyuz.'dedi.

Mehmet Sekmen: Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz!

Mehmet Sekmen, Türkiye'de yerel yönetimlerde adeta marka haline geldi. Uyguladığı yönetim anlayışıyla şehri ticaret, turizm ve cazibe merkezine dönüştüren Sekmen, "Olimpiyat şehri Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz" dedi.

Recep Akdağ Erzurum'un 2023 hedeflerini açıkladı!

AK Partinin Hedef 2023' sloganı ile yola çıktığı projeden Erzurum da nasibini alacak. AK Parti Erzurum Milletvekili eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ kentin yeni hedeflerini açıkladı

Erzurum'da tarih eksenli kentsel dönüşüm uyguluyoruz!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Şehitler Mahallesi'nde bulunan kentsel dönüşüm kamulaştırma alanında gecekondu sahipleriyle istişare toplantısı yaptı.

Palandöken A.Ş'den Erzurum'a 16 milyon liralık yatırım!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi iştirak kuruluşu olan ve 5 ay önce faaliyete başlayan Palandöken A.Ş. planladığı 16 milyon liralık yatırımın 6 milyon liralık kısmını gerçekleştirdi.

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu! Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor! 

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu... Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Erzurum projeleri için beklenen tarih geliyor! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

Yatırımcılarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ'den Erzurum'a binlerce ucuz ve yeni konut geliyor! İşte ilçe ilçe tarihleri belli olan o projeler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ Erzurum projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte detaylar...

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

TOKİ Erzurum 2020 başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzurum 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Erzurum 2020 projeleri nerelerde, 2020 Erzurum TOKİ başvuru berlgeleri neler? TOKİ Erzurum 2020 başvuruları ne zaman? İşte detaylarıyla TOKİ Erzurum 100 bin sosyal konut Erzurum projeleri...

Erzurum'da tarihi mekanlar kentsel dönüşümle hayat bulacak!

Erzurum Valisi Okay Memiş, ilde başlayacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuştu.  "Bütün projeleri masaya yatırdık ve kısa süre içinde başlatmayı hedefliyoruz'' dedi.

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Erzurum Pasinler’de muhteşem dönüşüm başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini tüm ilçelerde başlattı. Bölgede, kentsel dönüşüm projeleri hızla sürüyor. 

Erzincan ve Erzurum'daki tramvay projeleri Bakanlığa devredildi!

Erzincan Belediye Başkanlığı ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait tramvay projeleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına devredildi..

Erzurum Şehristan Konutları’nın ticari üniteleri satışa çıkıyor!

Halk GYO ve ERKONUT ortaklığında inşa edilen ve Erzurum’un marka projeleri arasında yer alan Şehristan Konutları'nın ticari ünitelerinin satış ihalesi 23 Mayıs’ta yapılacak.

Erzurum'a 60 günde 60 büyük proje!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, düzenlediği basın toplantısında, Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılında yaptığı yatırım ve projeleri anlattı.

Erzurum projeleri Haberi

Erzurum projeleri

Türk ekonomi devi Çalık Holding'in CEO'su Erzurumlu Abiş Hopikoğlu, Erzurum'un kalkınması adına Erzurumlu hemşehrisi Dr. Dündar Özbaylar ile birlikte yeni bir yol haritasını çizdi. Erzurum'a Hava Alanı yolu üzerinde 2 bin 500 dönümlük serbest bölgenin kurulacağını açıklayan Dr. Özbaylar, 'Erzurum için devrim niteliğindeki projeyi hayata geçireceğiz' müjdesini verdi. 


Ticaret hamlesi İran'a açılacak 

Çalık Holdingce bağlı Gap inşaat Yatırım ve Dış Tic. A.Ş/de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Abiş Hopikoğlu, Kuzey, Güney ve Doğu hattının merkezindeki Erzurum'un, serbest bölgeyle taçlanacağını açıkladı. Hopikoğlu, 'Bölgenin kalkınmasının en önemli ayağı serbest bölgelerin oluşturulmasına bağlıdır, özellikle Kars - Edirne hızlı tren güzergahı üzerinde kurulacak olan serbest bölgeleri hesaba kattığımızda Kuzey, Güney ve Doğu hattının merkezindeki Erzurum, böyle bir serbest bölgeyle taçlanır, cazip bir ticaret merkezi olur. Bu...