29 / 03 / 2024

Erzurum Turizm Ofisi açılışı

Erzurum Turizm Ofisi açılışı

Erzurum’da 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Turizm Ofisi’ açıldı.Erzurum bar ekibinin gösterisiyle başlayan törende açılış konuşmasını yapan Mazlumoğlu, Erzurum’da bu yıl turizm etkinliklerinin farklı yapıldığını söyledi.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Erzurum'un yüzen adalarına turizm yatırımı!

Erzurum'un Tortum ilçesindeki Zökün Gölü'nde bulunan yüzen adalar turizme kazandırılıyor...

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Uluslarası turizm yatırımcılardan Türkiye’ye büyük ilgi!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) aracılığıyla, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle düzenlenen 'Tourism Investments Forum-TIF 2020' etkinliği dünyanın önemli markaları tarafından ilgi gördü.

Dünyanın önde gelen otel yatırımcıları 'Turizm Yatırımları Forumu'na katılacak!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği tarafından, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle 28-29 Ocak tarihlerinde düzenlenecek "Tourism Investments Forum 2020" için dünyanın önemli turizm markalarını İstanbul’da bir araya getirecek.

Erzurum Uzundere'ye 10 milyon liralık turizm yatırımı!

Erzurum'un "sakin kent" unvanı verilen ve Tortum Gölü, tarihi yapıları, köprüleri, yemyeşil yaylalarıyla çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Uzundere ilçesinde turizme yönelik 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Türk Eximbank Erzurum ofisi 6 Eylül'de açılacak!

Türk Eximbank Erzurum İrtibat Bürosu 6 Eylül'de DAİB binasında düzenlenen törenle açılacak...

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının satışı onaylandı!

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının satışı onaylandı. Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarını 287 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş.'ye satıldı..

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarını Albayrak aldı!

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının ihalesinde en yüksek teklifi Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret AŞ verdi...

Erzurum Kültür Kompleksi'nin yeri belli oldu!

Erzurum'un önümüzdeki iki yıl içerisinde kavuşacağı tarihinin en büyük yatırımı için yer belirlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'de sadece 3 şehirde kuracağı Kültür Kompleksi, eski terminalde yapımı devam eden MNG AVM'nin hemen yanıbaşında inşa edilecek.

Erzurum Engüzekkapı Kalesi restore ediliyor!

Erzurum'un Uzundere ilçesinde, su yolları, tapınak, hamam ve fırını bulunan tarihi Engüzekkapı Kalesi, Kültür ve Turizm Bakanlığınca restore edilerek turizme kazandırılacak.

Katar Turizm Ofisi, 8. temsilciliğini İstanbul’da açtı!

Katar’ın global tanıtımını gerçekleştiren Katar Turizm Ofisi (QTA), dünyadaki 8. temsilciliğini İstanbul’da açtı. İstanbul’da açılan QTA Türkiye Temsilciliği, Türk turistlere benzersiz bir Katar deneyimi sunmak hedefiyle Türkiye’deki faaliyetlerine hız verecek.

Erzurum Turizm Ofisi açılışı Haberi

Erzurum Turizm Ofisi açılışı

Erzurum Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Havuzbaşı Kent Meydanı’nda hazırlanan ’Turizm Ofisi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Vali Dr. Ahmet Altıparmak, D-8 Ekonomik İşbirliği Örgütü Genel Sekreteri Seyed Ali Mohammad Mousavi, Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Erzurum Kültür ve Turizm İl Müdür vekili Hasan Mazlumoğlu, Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Ahmet Öz ve misafirler katıldı.


Erzurum bar ekibinin gösterisiyle başlayan törende açılış konuşmasını yapan Erzurum Kültür ve Turizm İl Müdür vekili Hasan Mazlumoğlu, Erzurum’da bu yıl turizm etkinliklerinin farklı yapıldığını söyledi. Mazlumoğlu, “ Erzurum’umuzun ihtiyacı olan turizm ofisinin açılışını yapıyoruz. Şehrimize gelen turistleri daha iyi ağırlamak ve bilgilendirmek için turizm ofisimiz hizmete başladı.” diye konuştu.


ERZURUM TURİZM POTANSİYELİNDE...