26 / 04 / 2024

eş rızası konut satışı

eş rızası konut satışı

Medeni Kanun aile konutu olarak belirlenen evi özel koruma altına aldı. Aile konutu, tapuda eşlerden sadece birisi adına kayıtlı olsa da, tapuda adı yazan kişi, eşinin rızası olmadan konutu satamıyor.

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

Gayrimenkul sektöründe balon söndü! Konut fiyatları gerçek  değerine iniyor!

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ev almak isteyenleri uzun bir dönem zorladı. Son 6 aydır düşüşe geçen konut fiyatları gerçek değerlerine inmeye başladı. 

2 bin yıllık antik lüks konut bulundu! 'Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi!

İtalya’nın başkenti Roma’da, ‘’olağanüstü’’ mozaiklerin yer aldığı 2 bin yıldan eski olan lüks bir konut bulundu. Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi.

Konut satışındaki artış bu tarihten itibaren başlıyor! Yatırımcıların gözdesi yine konut olacak!

Son zamanlarda düşüşe geçen konut satışları için Gayrimenkul yatırım uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı tarih vererek, yatırımcıların gözde yatırım aracının yine konut olacağını açıkladı.

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

İpotekli konut satışları da yabancıya konut satışları da düştü! Konut sektöründe son dakika!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Eylül 2023'e ilişkin konut satış rakamlarını değerlendirdi. Yazıcı, hem ipotekli konut satışlarının hem de yabancıya satışların düştüğünü belirtti. İşte ı rakamlar...

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika! İl il ve peş peşe çekiliyor! Hemen konut ve arsa kuralarına bakın! 

TOKİ İlk Evim sosyal konut ve arsa kuralarındaki son dakika gelişmeleri araştırılıyor. TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika! İl il ve peş peşe çekiliyor! Hemen konut ve arsa kuralarına bakın! 

Ev almak isteyenler dikkat! Peş peşe açıklandı! Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken 15 kural! 

6 Şubat tarihinde 11 şehri etkileyen depremin ardından gözler inşaat sektörüne çevrildi. Ev almak isteyenler dikkat! Peş peşe açıklandı! Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken 15 kural! 

Paşabahçe ürünlerinde net yüzde 20 indirim! Paşabahçe 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Evlerimizde yıllardır kullanılan Paşabahçe ürünleri şimdi yüzde 20 indirimli. Bardaklardan sunumluklara, borcamlardan saklama kaplarına, Paşabahçe ürünlerinde indirim geçerli. İşte, 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Vakıf GYO İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor. İşte merakla beklenen İki Konak projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Aksaray Merkez'e 694 yeni konut müjdesi!

TOKİ'den Aksaray Merkez'e 694 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi 3 Kasım 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ’den Çankırı Bayramören’e 45 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Bayramören projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Bayramören projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Bayramören 2022 sosyal konut projesi...

eş rızası konut satışı Haberi

eş rızası konut satışı

Milliyet Gazetesi yazarı Erol Ulusoy, aile konutunun satılmasıyla ilgili detayları paylaştı. Ulusoy, ''Eş rızası olmadan konut satılır mı?'' soruna cevap verdi...

Aile konutu, eşlerin birlikte yaşadıkları konuttur. Medeni Kanun aile konutu olarak belirlenen evi özel koruma altına almıştır

Aile konutu, tapuda eşlerden sadece birisi adına kayıtlı olsa da, tapuda adı yazan kişi, eşinin rızası olmadan bu konutu satamaz

Dün İhsan Amca aradı. Şakadan anlar. “Ne zaman bir sorun olsa beni arıyorsun, hukukçuları bir de sorun yokken arasınız” dedim. İhsan Amca, “Siz ne için eğitim aldınız, ne eğitimi veriyorsunuz, Hocam” diye cevabı yapıştırdı. İhsan Amca’nın bir ilkokul arkadaşı varmış. 30 yıl bir devlet üniversitesinin Yapı İşleri Dairesi’nde çalışmış.

Yaş haddinden emekli olmuş. Eşi de öğretmenmiş, o da emekli olmuş. İkramiyelerini de ekleyip, İzmir’de bir...