24 / 04 / 2024

Esas Gayrimenkul avm

Esas Gayrimenkul avm

Esas Gayrimenkul 2020'ye kadar 10 AVM'ye ulaşacak. Piyasaların zorluğundan bahseden Esas Gayrimenkul CEO'su Köseoğlu, "Ticari gayrimenkul pazarında yatırımcı olmak isteyenlerin en az yüzde 50 sermaye koyarak yola çıkmalı ve yüzde 10 sermaye kadar da yedek kurşunu olmalı." dedi.

Esas Gayrimenkul ticari gayrimenkul yatırımlarına hızla devam edecek!

Esas Gayrimenkul'ün CEO'su Kazım Köseoğlu; ''Yurtiçinde ve yurtdışında ticari gayrimenkul alanında yatırım yapmaya hızla devam edeceğiz'' dedi.

Esas Gayrimenkul'den Bolu’ya 85 milyon dolarlık AVM!

ESAS Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul yatırımlara devam ediyor.

Esas Gayrimenkul Londra'nın en büyük AVM'sini alıyor!

Yurtiçinde ard arda alışveriş merkezi yatırımlarını açıklayan Esas Gayrimenkul yurtdışındaki yatırımlarına hız verdi. New York'taki otelini 2016'da bitirecek Esas Gayrimenkul Londra'nın en büyük AVM'sini alıyor.

Esas Gayrimenkul 2016'da 3 yeni AVM projesine başlayacak!

Bünyesinde Pegasus Hava Yolları, Peyman Gıda ve Ayakkabı Dünyası'nı da bulunduran Esas Holding, gayrimenkulu ana işkolu olarak belirledi. 2009'da Esas Gayrimenkul şirketi ile sektöre giriş yapan holding özellikle AVM yatırımlarına odaklanıyor.

Esas Gayrimenkul yılda 100 milyon dolarlık kira toplayacak!

Türkiye'de ve yurt dışındaki faaliyetleriyle sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Esas Gayrimenkul; projeleri ve uyguladığı yatırım stratejileri ile ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyor.

Esas Gayrimenkul İngiltere'deki AVM sayısını yediye çıkardı!

Küresel krizin yarattığı fırsatları değerlendiren Esas Gayrimenkul, ingiltere'deki ofis ve AVM yatırımlarına üç yeni AVM ve bir ofis daha ekledi. Böylece Esas Gayrimenkul İngiltere'deki AVM sayısını yediye çıkardı...

Artık cadde esnafı da AVM’de mağaza açıyor!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, yeni dönemde cadde esnafının alışveriş merkezlerine girdiğini söyledi. Yavan, meydana gelen ekonomik değişimlerle satın alma davranışlarının değiştiğini belirtti.

Geleneksel perakende pazarı yüzde 70 oranında küçülecek!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, “Geleneksel perakende pazarı hızla daralacak. 3 yıl içerisinde Türkiye’de alışveriş merkezleri yüzde 10 seviyelerinde kategori değişimi yaşayacak” dedi.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

O AVM'den akılalmaz kampanya! Hem iPhone 14 hem de 10 bin lira shoppara hediye! Resmen açıklandı, sakın kaçırmayın!

Kocaeli Esas 41 AVM hem iPhone 14 hem de 10 bin Lira değerinde shoppara kazanma fırsatı sunuyor. İşte Esas 41 Burda AVM iPhone kampanyası detayları...

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi 23 Şubat'ta!

Türkiye’nin gayrimenkul alanında gerçekleştirilecek olan ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Merakla beklenen zirve Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Gayrimenkul değerleme fiyatları yükseldi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği üyeleri tarafından verilecek olan gayrimenkul değerleme hizmetine esas gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesini açıkladı.

AVM sektörünü bu yıl ne bekliyor? 

Esas Gayrimenkul Üst Yöneticisi (CEO), Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Cem Eriç, tam kapanma sonrasında AVM sektöründe toparlanma olsa da gelirlerde azalma olacağını dile getirdi. 

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Perakende sektörünün geleceği masaya yatırıldı!

Perakende sektörünün geleceği Esas Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen webinar’da masaya yatırıldı.

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Esas Gayrimenkul avm Haberi

Esas Gayrimenkul avm

Esas Gayrimenkul "Burda" markalı AVM yatırımlarına devam ediyor. Şirket ticari gayrimenkul odaklı büyüyor. Balıkesir, Adana ve Lüleburgaz’da 300 milyon dolar yatırım yaptığı ‘Burda’ markalı 3 alışveriş merkezini açacak. Hürriyet Gazetesi'nden Gülistan Alagöz'ün haberine göre, Esas Gayrimenkul CEO’su Kazım Köseoğlu,Ankara, İstanbul ve İzmir’de yatırım planlamadıklarını ve odaklarında Anadolu illeri olduğunu söyledi.  Köseoğlu, "2020’ye kadar 10 alışveriş merkezine ulaşacağız. 3-4 yıl içinde de şirketi halka açacağız" dedi.
 

"Tüm süreci biz yönetiyoruz"

Köseoğlu, arsa alımı, inşaat ve kiralama dahil tüm süreci kendilerinin yönettiğini ifade etti. Köseoğlu, "Nisan ayında Lüleburgaz’daki ‘39 Burda’yı açıyoruz. 30 bin metrekare kiralanabilir alan için 50 milyon dolar yatırım yaptık. Ekimde Balıkesir’de 45 bin metrekare kiralanabilir alanı olan ve 100 milyon dolar yatırıma sahip AVM’miz ‘10 Burda’ kapılarını açacak. Adana...