29 / 03 / 2024

Esas Gayrimenkul avmleri

Esas Gayrimenkul avmleri

Koronavirüs nedeniyle AVM'lerinin faaliyetlerini geçici olarak durduran Esas Gayrimenkul, 1 Haziran'da alışveriş merkezlerinin kapılarını yeniden açmaya hazırlanıyor. 

Esas Gayrimenkul'den Anadolu'ya 10 AVM!

5 yılda 4 alışveriş merkezi ve 4 ofis binası hayata geçiren Esas Gayrimenkul portföyünü büyütüyor. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 2020'ye kadar 10 AVM'ye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Esas Gayrimenkul Londra'nın en büyük AVM'sini alıyor!

Yurtiçinde ard arda alışveriş merkezi yatırımlarını açıklayan Esas Gayrimenkul yurtdışındaki yatırımlarına hız verdi. New York'taki otelini 2016'da bitirecek Esas Gayrimenkul Londra'nın en büyük AVM'sini alıyor.

Esas Gayrimenkul projelerine devam ediyor!

Türkiye'de ve yurt dışındaki başarılı faaliyetleriyle sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Esas Gayrimenkul; projeleri ve uyguladığı yatırım stratejileri ile ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyor.

Esas Gayrimenkul, MIPIM'de 3 AVM projesini görücüye çıkardı!

İSTANBUL'DA Kurtköy ve Maltepe'de projeler gerçekleştiren Esas Gayrimenkul, MIPIM'de yeni projelerini tanıttı. Türkiye'nin 10 iline yatırım yapmayı hedefleyen şirket Kocaeli, Bolu ve Çanakkale'deki alışveriş merkezi projelerini görücüye çıkardı...

Artık cadde esnafı da AVM’de mağaza açıyor!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, yeni dönemde cadde esnafının alışveriş merkezlerine girdiğini söyledi. Yavan, meydana gelen ekonomik değişimlerle satın alma davranışlarının değiştiğini belirtti.

Geleneksel perakende pazarı yüzde 70 oranında küçülecek!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, “Geleneksel perakende pazarı hızla daralacak. 3 yıl içerisinde Türkiye’de alışveriş merkezleri yüzde 10 seviyelerinde kategori değişimi yaşayacak” dedi.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi 23 Şubat'ta!

Türkiye’nin gayrimenkul alanında gerçekleştirilecek olan ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Merakla beklenen zirve Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Gayrimenkul değerleme fiyatları yükseldi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği üyeleri tarafından verilecek olan gayrimenkul değerleme hizmetine esas gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesini açıkladı.

Esas Group Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Group Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eset Nuri Yılmaz tarafından kuruldu.

AVM sektörünü bu yıl ne bekliyor? 

Esas Gayrimenkul Üst Yöneticisi (CEO), Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Cem Eriç, tam kapanma sonrasında AVM sektöründe toparlanma olsa da gelirlerde azalma olacağını dile getirdi. 

Adese Gayrimenkul'ün güncel esas sözleşmesi yayınlandı!

Adese Gayrimenkul Yatırım tarafından şirkete ait güncel esas sözleşme yayınlandı. Sözleşme kapsamında 6 madde değiştirildi ve tescil edildi. 

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Esas Gayrimenkul avmleri Haberi

Esas Gayrimenkul avmleri

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmaları arasında yer alan Esas Gayrimenkul, 1 Haziran'da alışveriş merkezlerinin kapılarını yeniden açmaya hazırlanıyor. Şirket, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Esas Gayrimenkul'ün açıklaması:
''Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından Esas Gayrimenkul, 1 Haziran'da alışveriş merkezlerinin kapılarını açmaya hazırlanırken yeni dönem çalışmalarına da devam ediyor. Pandemi sürecinin başladığı ilk andan itibaren iş ortaklarına destek olabilmek için faaliyetler gerçekleştiren Esas Gayrimenkul, hem finansal hem de sektörel anlamda dikkat çeken çalışmalar yaptı. İş ortaklarından, 20 Mart'tan başlayarak Mayıs ayı sonuna kadar olan dönem için kira almayan Esas Gayrimenkul,  Nisan ve Mayıs aylarında da işletme gideri almayan ilk firmalardan oldu. Esas Gayrimenkul, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan 3 aylık dönem için de sabit kira uygulaması yerine mevcut kira sözleşmelerinde...