16 / 04 / 2024

Esas Gayrimenkul Kazım Köseoğlu

Esas Gayrimenkul Kazım Köseoğlu

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu oldu. Esas Gayrimenkul Türkiye’de Köseoğlu’ndan boşalan CEO’luk görevine ise Cem Eriç getirildi....

Esas Gayrimenkul proje yatırımlarında hız kesmiyor!

Türkiye'de ve yurt dışındaki faaliyetleriyle sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Esas Gayrimenkul; projeleri ve uyguladığı yatırım stratejileri ile ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyor.

Esas Gayrimenkul AVM projelerine devam ediyor!

Türkiye'de ve yurt dışındaki başarılı faaliyetleriyle sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Esas Gayrimenkul; projeleri ve uyguladığı yatırım stratejileri ile ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyor.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Esas Gayrimenkul üst yönetiminde değişiklik!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu oldu. Esas Gayrimenkul Türkiye’de Köseoğlu’ndan boşalan CEO’luk görevine ise Cem Eriç getirildi....

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

Esas Gayrimenkul'ün projeleri MIPIM 2019’da tanıtıldı!

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının buluştuğu MIPIM 2019’da bu yıl 5'inci kez yer aldı. Firma, hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı.

Esas Gayrimenkul MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak!

Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sektörün önemli oyuncularından biri olan Esas Gayrimenkul; dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak. 

Esas Gayrimenkul'den 300 milyon dolarlık 3 AVM geliyor!

AVM yatırımlarının hızlanacağını dile getiren Esas Gayrimenkul’ün CEO’su Kazım Köseoğlu "2020'ye kadar Türkiye'deki en büyük 2'nci AVM yatırımcısı olmak istiyoruz" dedi. Köseoğlu 300 milyon dolarlık 3 yeni AVM inşa edeceklerinin bilgisini verdi.

Esas Gayrimenkul projeleri MIPIM 2017’de!

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM’de gerçekleştirdiği öğle yemeğinde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi

Esas Gayrimenkul rotasını yurtdışına çevirdi!

Türkiye’de AVM yatırımlarıyla öne çıkan Esas Gayrimenkul, yurtdışında da atılım yapmaya hazırlanıyor. Grup, Amerika’da ve İngiltere’de toplam 400 milyon dolarlık yatırımla iki AVM ve ofis satın almayı planlıyor.

Esas Gayrimenkul Perakende Günleri’nde yeni projelerini tanıttı!

Türkiye’de ve yurtdışında yatırım fırsatlarına odaklanan Esas Gayrimenkul; genç, dinamik ve yenilikçi bakış açısıyla perakende sektöründe de hayata geçirdiği alışveriş merkezleri ile adından söz ettiriyor.

Esas Gayrimenkul, 16. Perakende Günleri’ne katılıyor!

Yeni uygulamaların ve perakende dünyasından güncel örneklerin gündeme getirilmesi amacıyla bu yıl 16. kez düzenlenecek olan Perakende Günleri etkinliğine, ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul yeni projeleri ve yatırımları ile katılım gösterecek.

Esas Gayrimenkul 300 milyon dolara 3 yeni AVM inşa edecek!

Esas Gayrimenkul CEO'su ve Şevket Sabancının torunu Kazım Köseoğlu, önümüzdeki dönemde Anadolu'daki 3 yeni AVM için 300 milyon dolar daha harcayacak.

Esas Gayrimenkul'den Anadolu'ya 10 AVM!

5 yılda 4 alışveriş merkezi ve 4 ofis binası hayata geçiren Esas Gayrimenkul portföyünü büyütüyor. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 2020'ye kadar 10 AVM'ye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Esas Gayrimenkul Kazım Köseoğlu Haberi

Esas Gayrimenkul Kazım Köseoğlu

2010'dan bu yana Esas Gayrimenkul CEO’su olarak görev yapan, yurt içi ve yurt dışı yatırımlarla grubun büyümesinde önemli rol alan Kazım Köseoğlu, Ocak 2020’de Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı ve yurt dışı yatırımların sorumluluğunu üstlendi.

Perakende ve gayrimenkul sektörlerinde 18 yılı aşan deneyimin ardından 2019'da Doğan Holding Gayrimenkul ve Turizm Şirketleri Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Haziran 2019 yılından bu yana Esas Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Cem Eriç ise CEO olarak atandı.

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu, "Hayata geçirdiğimiz başarılı projelerimizin haklı gururunu yaşarken Esas Gayrimenkul olarak yurt dışında ve Türkiye’de ticari gayrimenkul alanındaki fırsatları yakından takip ederek yatırımlarımıza devam ediyoruz. Her zaman daha iyisini yaparak iş ortaklarımızın ve müşterilerimizin hayatında fark yaratmaya ve başarılarımıza...