20 / 04 / 2024

Esas Gayrimenkul projeleri

Esas Gayrimenkul projeleri

Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sektörün önemli oyuncularından biri olan Esas Gayrimenkul; dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak. 

Esas Gayrimenkul projeleri MIPIM 2017’de!

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM’de gerçekleştirdiği öğle yemeğinde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi

Esas Gayrimenkul 300 milyon dolara 3 yeni AVM inşa edecek!

Esas Gayrimenkul CEO'su ve Şevket Sabancının torunu Kazım Köseoğlu, önümüzdeki dönemde Anadolu'daki 3 yeni AVM için 300 milyon dolar daha harcayacak.

Esas Gayrimenkul MIPIM Fuarı'nda projelerini tanıttı!

ESAS Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, 15-18 Mart 2016 tarihlerinde 27'inci kez gerçekleştirilen MIPIM 2016'da yer aldı.

Esas Gayrimenkul MIPIM 2016'da 24 projesini sergileyecek!

Sektörün önemli aktörlerinden Esas Gayrimenkul, Cannes'da düzenlenecek MIPIM 2016'da Türkiye'den 8, İngiltere'den 13 ve ABD'den 3 projesini yabancı yatırımcının ilgisine sunacak.

Esas Gayrimenkul proje yatırımlarında hız kesmiyor!

Türkiye'de ve yurt dışındaki faaliyetleriyle sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Esas Gayrimenkul; projeleri ve uyguladığı yatırım stratejileri ile ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyor.

Esas Gayrimenkul yılda 100 milyon dolarlık kira toplayacak!

Türkiye'de ve yurt dışındaki faaliyetleriyle sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Esas Gayrimenkul; projeleri ve uyguladığı yatırım stratejileri ile ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyor.

Esas Gayrimenkul projelerine devam ediyor!

Türkiye'de ve yurt dışındaki başarılı faaliyetleriyle sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Esas Gayrimenkul; projeleri ve uyguladığı yatırım stratejileri ile ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyor.

Esas Gayrimenkul AVM projelerine devam ediyor!

Türkiye'de ve yurt dışındaki başarılı faaliyetleriyle sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Esas Gayrimenkul; projeleri ve uyguladığı yatırım stratejileri ile ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyor.

Esas Gayrimenkul Maltepe'de ofis projesine başlayacak!

Esas Gayrimenkul, 3 yıl önce İngiltere ve Iskoçya'nın merkezinde yaptığı satın almalarla adını duyuran ve biri 'alışveriş caddesi' olmak üzere 351 bin metrekarelik 11 gayrimenkulle yıllık 70 milyon sterlinlik kira gelirine ulaştı...

Esas Gayrimenkul, New York'taki proje yatırımlarını arttıracak!

3 yıl önce İngiltere ve İskoçya'nın merkezinde yaptığı satın almalarla adını duyuran ve yıllık 70 milyon sterlinlik kira gelirine ulasan Esas Gayrimenkul, buradaki portföyü satmaya hazırlanıyor.

Esas Gayrimenkul yönetimi Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Yönetim Kurulu üyesi Kazım Köseoğlu ve Esas Gayrimenkul Direktörü Mustafa Doğaner; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kazım Köseoğlu: 100 milyon dolar kira toplayacağız!

Esas Holding’in bünyesindeki Esas Gayrimenkul, ofis ve AVM yatırımlarına hız verdi. Esas Gayrimenkul Yönetici Ortağı Kazım Köseoğlu, ‘’Dört yıl sonra yurtiçinde 100 milyon dolar kira toplayacağız’’ diyor...

Esas Gayrimenkul, 250 bin metrekare kiralanabilir alanı olan 6 AVM yapacak!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Köseoğlu 2016’da 3 adet, 2017’de 3 adet olmak üzere 250 bin metrekare kiralanabilir alanı olan 6 AVM yapacaklarını dile getirdi...

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi 23 Şubat'ta!

Türkiye’nin gayrimenkul alanında gerçekleştirilecek olan ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Merakla beklenen zirve Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Gayrimenkul değerleme fiyatları yükseldi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği üyeleri tarafından verilecek olan gayrimenkul değerleme hizmetine esas gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesini açıkladı.

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Esas Gayrimenkul projeleri Haberi

Esas Gayrimenkul projeleri

2009 yılında kurulan Esas Gayrimenkul, sektörün buluşma noktası olan MIPIM 2019’da da yerini alacak. 12 - 15 Mart 2019 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde 30. kez gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından olan MIPIM 2019’da, 5. kez yer alacak olan Esas Gayrimenkul, yurt dışındaki ve yurt içindeki projelerini tanıtacak.

MIPIM’in; gayrimenkul sektörünün dünya liderlerini ağırlayan, en önemli sektör fuarlarından olduğunu dile getiren Esas Gayrimenkul CEO’su Sn. Kazım Köseoğlu şunları söyledi; Esas Gayrimenkul olarak, Türkiye’de hayata geçirdiğimiz 6 AVM (Esas 14 Burda AVM, 41 Burda AVM, Esas 17 Burda AVM, Esas 67 Burda AVM, 10 Burda ve 39 Burda AVM), 3 ofis (Esas Aeropark, Esas Ofis Park Maltepe, Esas Plaza), 1 hastane projesi (Medline Antalya), 1 konut projesi ve Adana’da...