25 / 04 / 2024

Esas Gayrimenkul yatırımları

Esas Gayrimenkul yatırımları

Türkiye’de AVM yatırımlarıyla öne çıkan Esas Gayrimenkul, yurtdışında da atılım yapmaya hazırlanıyor. Grup, Amerika’da ve İngiltere’de toplam 400 milyon dolarlık yatırımla iki AVM ve ofis satın almayı planlıyor.

Erhan Kamışlı: İnşaat bütün sektörlerin patronu!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı "Gayrimenkul çok inandığımız bir sektör. İnşaat, bütün sektörlerin patronu, bütün sektörleri hareketlendiriyor. Gelecekte büyüme teknolojiden değil inşaattan gelecek." dedi.

Erhan Kamışlı: Gayrimenkulde esas olan yapılan yatırımlardır!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, " Ciroya gayrimenkulü dahil etmiyoruz. Gayrimenkulde esas olan, yaptığınız yatırımlar ve değerdir. Bir de tabii kira gelirleri önemlidir." dedi.

Esas Gayrimenkul Zonguldak'ta AVM satın aldı!

Esas Holding iştiraki Esas Gayrimenkul, Zonguldak'taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni satın aldı. Esas Gayrimenkul Zonguldak'ta aldığı Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni Esas 67 Burda adıyla devam ettirecek.

Esas Gayrimenkul İngiltere'deki AVM sayısını yediye çıkardı!

Küresel krizin yarattığı fırsatları değerlendiren Esas Gayrimenkul, ingiltere'deki ofis ve AVM yatırımlarına üç yeni AVM ve bir ofis daha ekledi. Böylece Esas Gayrimenkul İngiltere'deki AVM sayısını yediye çıkardı...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşme tadili onaylandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşmesi tadil tasarısı SPK'nın 2 Mart 2020 tarih ve 29833736-110.03.03 - E.2530 sayılı yazısı ile uygun bulunarak onaylandı...

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Serkan Taşkıran ve Serdar Karakelle ortaklığında kuruldu.

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 127 milyon 376 bin 495 TL sermaye bedeli ile Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel ve Serdar Kırmaz ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Gayrimenkul sektörü günümüzde en hareketli sektörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımların yapıldığı en fazla alanlardan bir tanesi. Peki, gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Çeşmeci tarafından kuruldu. 

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Esas Gayrimenkul yatırımları Haberi

Esas Gayrimenkul yatırımları

Havacılık, lojistik, sağlık gibi pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren Esas Holding, gayrimenkulde başlattığı büyüme hamlesini yurtdışna taşıyor. Türkiye’de AVM yatırımlarına odaklanan şirket, Amerika ve İngiltere’de de toplam 400 milyon dolara iki AVM ve ofis satın almaya hazırlanıyor.


Esas Gayrimenkul, Newyork Manhattan’da bir ofis binası satın almak için son görüşmeleri yapıyor. Bu, 150 milyon dolarlık bir satın alma olacak. Şirket İngiltere’de ise 200 milyon pound’luk (250 milyon dolar) bir portföyü almak üzere. Bu portföy 100 bin metrekarelik iki AVM ile bir büyük ofis binasını içeriyor. Bu satın almalar tamamlandığında Esas Gayrimenkul’ün yurtdışındaki yatırım miktarı 650 milyon dolara ulaşacak.


Esas Gayrimenkul, diğer taraftan Almanya pazarında da araştırmalarını sürdürüyor. Almanya’da yaklaşık 150 milyon Euro’luk bir portföy için dokuz ay uğraştıklarını söyleyen Kazım Köseoğlu,...