26 / 04 / 2024

esas holding yatırımları

esas holding yatırımları

Havacılık, perakende ve eğlence, sağlık, gıda, gayrimenkul ve lojistik olmak üzere altı temel sektörde yatırımları bulunan Esas Holding bünyesine yeni şirketler satın alma yönündeki çalışmalarına hız verdi.

Esas Holding'den Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

ESAS Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

Esas Holding gıda sektörüne yöneldi!

Esas Holding Gıda Başkanı Babür Çelebi, gıda sektöründe büyümek için yeni arayışlar içinde olduklarını açıkladı. Sektörde fiyatların rasyonel seviyelerde olduğunu belirten Çelebi, Peyman’ın satışına yönelik adımlar atacaklarının sinyalini verdi.

Esas Holding 4 milyon dolarlık yatırım yapacak!

ESAS Holding ‘Esaslı’ markasıyla marketlere ürün verecek. Antalya’da et üretimi gerçekleştiren Esas Holding’in Gıda Grup Başkanı Babür Çelebi, 2015 yılında 4 milyon dolarlık yatırım yapılacağını ifade etti.

Esas Holding, ‘Burda’ markasıyla AVM yatırımlarına başladı!

Esas Holding, perakende sektöründeki yatırımlarına alışveriş merkezleriyle ( AVM ) devam ediyor. Holding bünyesinde faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, ‘ Burda ’ markasıyla AVM yatırımlarına başladı.

Esas Holding Londra'da 7 AVM ve 11 ofis binasına imza attı!

Londra'da 7 AVM ve 11 ofis binasına imza atan Esas Holding'in yurtdışı yatırımları sürüyor. Şirketin hedefi ise, 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık proje geliştirmek...

Esas Holding, 3 yılda 1 milyar dolarlık proje geliştirmeyi hedefliyor!

Londra'da 7 AVM ve 11 ofis binasına imza atan Esas Holding'in yurtdışı yatırımları sürüyor. Şirketin hedefi ise, 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık proje geliştirmek...

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Turizm yatırımlarında inşaat hakkının süresi uzatıldı!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre, 15 Mayıs 2008'den önce kesin tahsisi yapılmış turizm yatırımları için tahsis edildiği tarihte yürürlükteki yapılaşmaya esas inşaat hakkı, tahsis süresi sonuna kadar kullanılabilecek.

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşme tadili onaylandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşmesi tadil tasarısı SPK'nın 2 Mart 2020 tarih ve 29833736-110.03.03 - E.2530 sayılı yazısı ile uygun bulunarak onaylandı...

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

esas holding yatırımları Haberi

esas holding yatırımları

Havacılık, perakende ve eğlence, sağlık, gıda, gayrimenkul ve lojistik olmak üzere altı temel sektörde yatırımları bulunan Esas Holding, gelecek potansiyeli gördüğü şirketleri satın alarak büyüyen bir grup. Bu stratejisi doğrultusunda bugüne kadar pek çok adım attı.  Bugüne kadar Medline'dan Mars Sportife, Ayakkabı Dünyası'ndan Un Ro-Ro'ya kadar birçok şirketi bünyesine katan grup, satın alıp büyüttüğü bir şirketi geçen aylarda sattı.  Peyman Kuruyemiş, 110 milyon dolara özel sermaye fonu Bridgepoint'e satıldı. 


Esas Holding bünyesinde yeni şirketler satın alma yönündeki çalışmalara da hız verildi. Gıda sektöründe büyümek için yeni arayışlar içinde olduklarını her fırsatta söyleyen Esas Holding Gıda Başkanı Babür Çelebi, bu yönde görüşmelere başladı. Aldığımız duyuma göre, Türkiye'nin ikinci en büyük 500 şirketi listesini önüne alan Çelebi ve ekibi kendine bir liste...