23 / 04 / 2024

Esas Holding yeni yatırımları

Esas Holding yeni yatırımları

Esas Holding, Ayakkabı Dünyası Mağazacılık ve Akbacakoglu Kundura şirketlerinin her birinin en az yüzde 60, en fazla yüzde 65 hissesini devralmak için Rekabet Kurumu'na (RK) başvurdu...

Esas Holding, ‘Burda’ markasıyla AVM yatırımlarına başladı!

Esas Holding, perakende sektöründeki yatırımlarına alışveriş merkezleriyle ( AVM ) devam ediyor. Holding bünyesinde faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, ‘ Burda ’ markasıyla AVM yatırımlarına başladı.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans basın toplantısı 1 Nisan'da!

İstanbul'da çok sayıda sembol konut ve alışveriş merkezi projesi hayata geçiren Keleşoğlu Holding yeni projesini görücüye çıkarıyor. 

Akfen Holding, yeni yatırımlar planlıyor!

21 Ekim'de Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 200 baz puanlık faiz indirme kararının ardından dolat/TL ve Euro/TL kurunda önemli dalgalanmalar yaşandı. Peki şirketler, bütçelerini nasıl planlıyor?

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Sabancı Kamışlı kimdir? Kerem Sabancı Kamışlı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Kerem Sabancı Kamışlı'nın biyografisi...

Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da yalı yaptırdı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da dört daire satın alarak yalı yaptırdı. Yalının maliyeti 40 milyon dolar tuttu.

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Şevket Sabancı kimdir?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı kimdir? Şevket Sabancı hangi görevlerde bulundu?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Les Benjamins Akasya AVM'de yeni mağaza açtı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı'nın oğlu Fethi Kamışlı'nın yatırım yaptığı giyim markası Les Benjamins büyümeye devam ediyor. Markanın yeni şubesi Akasya AVM'de açıldı. 

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

Esas Holding yeni yatırımları Haberi

Esas Holding yeni yatırımları

Ali Sabana ve Emine Kamışlı'nın sahibi olduğu Esas Holding, Ayakkabı Dünyası ve Akbacakoglu Kundura hisselerini satın almak için harekete geçti. 


Esas Holding, Ayakkabı Dünyası Mağazacılık ve Akbacakoglu Kundura şirketlerinin her birinin en az yüzde 60, en fazla yüzde 65 hissesini devralmak için Rekabet Kurumu'na (RK) başvurdu. Konuya ilişkin bilgi, Rekabet Kurumunun sitesinde yer alırken, Pegasus'un sahibi olan holding, bu yatınmla ilk kez giyim perakende sektörüne girmiş olacak. Esas Holdingin son yatınmı, sinemalannı sattığı Mars Entertainment'ın ortağı Actera Grubu'nun yüzde 30 hissesini alması olmuştu. 1923 yılından bu yana faaliyet gösteren Ayakkabı Dünyası'nı almak için Rekabet Kurumu'na başvuran Esas Holding onay alabilirse 40'a yakın mağaza ALİ SABANCI zincirinin çoğunluk ortağı haline gelecek. Sektörden edinilen bilgiye göre Esas Holding ile Ayakkabı Dünyası'nın sahipleri...