20 / 04 / 2024

Esat Altungün kuşadası

Esat Altungün kuşadası

Başkan Esat Altungün, “ Göreve geldiğimizde ilk işimiz tanıtım hamlesi başlatmak oldu. Tanıtım hamlesiyle birlikte tüm turizm yatırımcılarına çağrı yaptık ve kısa sürede bunun meyvelerini aldık. Şu anda nitelikli yatak sayımız 15 bin artacak" dedi

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm kurultayı düzenlendi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Deprem ile Kentsel Dönüşüm' başlıklı bir kurultay düzenlendi. Kurultayda depreme yönelik yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. 

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası'ndaki 5 parselin imar değişikliğine Mimarlar Odası'ndan tepki!

Özelleştirme İdaresi'nin Aydın Kuşadası'nda spor ve tarım alanı olan 5 parselin imar planında değişiklik yapmasında Mimarlar Odası Kuşadası ve Aydın temsilciliklerinden tepki geldi. 

Kuşadası'ndaki taşınmazın imar planı değişikliği onaylandı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan taşınmaza ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı.

Mistral GYO'nun Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı iptal edildi!

Mistral GYO'nun Aydın Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı farklı fırsatlara odaklanılması amacı ile iptal edildi. Kaparo ödemesi, şirkete geri iade edildi.

Kuşadası imar planlarına mimarlardan itiraz!

Mimarlar Odası’nın İzmir, Aydın ve Kuşadası temsilcilikleri, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın imzasıyla askıya çıkarılan imar değişikliklerine tepki gösterdi. 

Kuşadası'nda 10.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası ve arsası!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın, Kuşadası Türkmen Mahallesi'nde yer alan hastane binası ve arsasını satışa çıkardı.

Şehir Plancıları Odası'ndan Kuşadası'ndaki imar değişikliğine dava!

Aydın Kuşadası'nda Güzelçamlı Mahallesi'nin imar planlarının sermaye için değiştirildiği öğrenildi. Şehir Plancıları Odası plan değişikliği ile ilgili dava açacak.

Esat Altungün kuşadası Haberi

Esat Altungün kuşadası


Yerel seçim yaklaştıkça, seçimlere yönelik çalışmalar da hız kazanıyor. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, 2. hizmet dönemi çalışmalarını kamuoyuyla paylaşabilmek amacıyla düzenlediği halk buluşmasıyla yerel seçimlere yönelik çalışmalarına hız kazandırdı. “Yeniden CHP Yeniden Esat“ sloganıyla gerçekleştirilen halk buluşmasına hem partililer hem de Kuşadalılar büyük ilgi gösterdi. Belediye Düğün Salonu önünde düzenlenen toplantıya katılan binlerce kişi Başkan Altungün’e yoğun şekilde sevgi gösterilerinde bulundu.


Belediye Düğün Salonu önünde gerçekleştirilen toplantıda, kurulan dev led ekranlardan belediyenin 4,5 yıla yakın süre boyunca yaptığı hizmetler halk buluşmasına katılan vatandaşlara sunuldu. Kuşadası merkezi ile Davutlar ve Güzelçamlı beldeleri ve köylerin 4 bini aşkın kişinin katıldığı halk buluşmasında ilk olarak kürsüye CHP Kuşadası ilçe Başkanı Soner Kaplan, ardından ise CHP Aydın il Başkanı Barkan Kalınomuz çıktı. 


2009...