24 / 04 / 2024

Esat Demir özgeçmiş

Esat Demir özgeçmiş

Demirland İnşaat’ın sahibi olan Esat Demir kimdir? Demirland İnşaat ne zaman ve nasıl kuruldu? İşte Esat Demir ve Demirland İnşaat'a dair merak ettikleriniz bu haberde...

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? 6 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Doların yükselişe geçmesi piyasaları hareketlendirdi. Bakır fiyatları gerilerken demir cevheri vadeli fiyatlarında sabit seyir devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi 

20 Eylül 2023 Salı güncel hurda fiyat listesi belli oldu. Geri dönüşüm firmaları güncel bakır ve demir hurda fiyatlarını açıkladı. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Konut sektörünün gözü ekim ayında! İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç Demir, Ekim ayında açıklanacak olan İlk Evim kampanyasın konut fiyatlarına nasıl yansıyacağını açıkladı. Peki İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Dolar 27 TL'ye demir attı! Dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Haziran ayında dolardaki yükselişe rağmen Merkez Bankası son 30 iş gününde 8,6 milyar dolar sattı. Dolar adeta 27 liraya demir attı. Peki dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? 1 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinin başında gelen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatlarına geçtiğimiz günlerde indirim gelirken bugün Payas ve Karabük demir fiyatlarına zam geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 aydan bu yana ilk kez kredi faizini düşürmesinden sonra gerilerken gözler hurda piyasasına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim mi geldi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi emrak ediliyor. Bugün dolar kurunun düşmesiyle demir fiyatları geriledi. Peki hurda fiyatlarına da indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Ömer Demir kimdir? Ömer Demir evli mi?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) Ömer Demir kimdir? Ömer Demir kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda indirim geldi. Gelen indirim sonrası gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 11 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Döviz kurları bugün rekor seviyelere yükseldi. Dolar ve euro kuru rekor kırdı. Peki hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 11 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Esat Demir özgeçmiş Haberi

Esat Demir özgeçmiş

Esat Demir kimdir?

Esat Demir, Demirland İnşaat’ın sahibidir. İnşaat dışında turizm sektöründe de görev alan Esat Demir, Mardin’de Reyhani Kasrı’nı alıp restore ederek işletmektedir. 


1981 yılından itibaren İstanbul’da faaliyet gösteren Demirland İnşaat, 1956 yılında Anadolu’da Demir ailesi tarafından kurulmuştur.


Demirland İnşaat sahibi Esat Demir, Çengelköy Park Evleri hakkında şu yorumlarda bulundu:

Arazide 37 metrelik kot farklı var. Binalar denize bakıyor. Projeyi de buna göre tasarladık. Şimdiden yoğun talep alıyoruz. Satış ofisine gelip kapora vermek isteyenler var. Projede rezidans ve villalar var. İki tipe de talep geliyor. İhtiyaca göre tercih değişebiliyor. Hatta villa almaya gelip rezidansı görenler fikirlerini bile değiştirebiliyor. Gelen talep nedeniyle ön satış yaptık. 18 villa ve 21 rezidans satıldı. Araplardan da talep geliyor. Bu projemizin hemen ardından burada Çengelköy Park 2’yi...