28 / 03 / 2024

Esenboğa Yolu-Çankırı Yolu kavşağı

Esenboğa Yolu-Çankırı Yolu kavşağı

Ankara’da yapım aşamasındaki projeleri tek tek gezerek yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, yetkililerden bilgi aldı.

Prof. Dr. Üşümezsoy'dan İstanbul açıklaması! Hem Çankırı hem Kastamonu sallandı: İstanbul'da yeni stres yaratır mı?

Prof. Şener Üşümezsoy, geçtiğimiz gün peş peşe meydana gelen Çankırı ve Kastamonu depremlerinin ardından, İstanbul depremi ile ilgili yeniden konuştu ve merak edilen soruları yanıtladı. İşte Üşümezsoy'un o açıklaması...

TOKİ Çankırı'da 165 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te 165 yeni konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Çankırı Obruklu Köy yeni yerine taşınacak!

Çankırı'da Obruklu köyün sakinleri için eski yerleşim yerine iki kilometre uzaklıkta, Ankara yolu üzerinde 65 konut ve 45 ahırdan oluşan modern bir köy inşa ediliyor.

TOKİ Çankırı Aşağıpelitözü başvuruları bugün sona eriyor!

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 965 adet konut için son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ projesinde yer alan 965 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

10 soruda TOKİ Çankırı Aşağıpelitözü projesi!

TOKİ'nin Talep Organizasyon Yöntemi ile hayata geçirmeyi planladığı TOKİ Çankırı Aşağıpelitözü projesi için başvuru dönemi yaklaşıyor. 

TOKİ Çankırı'da 571 konutun sözleşmelerini imzalıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Çankırı Merkez İnançköy Standart Konutlar projesinde 571 konut için sözleşmeler imzalanıyor.

TOKİ Çankırı İnançköy kuraları 7 Ağustos'ta çekilecek!

TOKİ Çankırı İnançköy projesinde yer alan 208 adet konutun kura çekilişi 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Çankırı İnançköy Alt Gelir kuraları 7 Ağustos'ta çekilecek!

Çankırı İnançköy TOKİ projesinde yer alan 363 konutun kura çekilişi 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı!

Çankırı Kızılırmak projesi TOKİ ile Çankırı Kızılırmak Belediyesi ortaklığında hayata geçiriliyor. 2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı.

Çankırı Kızılırmak kura sonucu 15 Mayıs!

Çankırı Kızılırmak kura sonucu 15 Mayıs henüz açıklanmadı. Çankırı Kızılırmak kura sonucu 15 Mayıs açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Esenboğa Yolu-Çankırı Yolu kavşağı Haberi

Esenboğa Yolu-Çankırı Yolu kavşağı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hafta içindeki yoğun çalışma temposunun yanı sıra hafta sonunu da proje alanlarını geziyor. Gökçek'in bu haftaki ilk durağı, Yenimahalle Yakacık bölgesinden, Esenboğa Yolu-Çankırı Yolu kavşağına kadar şehri kuzey bölümünde kuşaklayacak bulvar oldu. Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgi alan Başkan Gökçek, buradan Kuzey Yıldızı'nda bulunan Kuzeykent Cami ve Külliyesi'nin inşaat alanına geçti. İnşaat alanını ve oluşan manzarayı bizzat cep telefonuyla görüntüleyen Başkan Gökçek, bürokratlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları büyük bir hızla devam eden ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan "Yeni Keçiören Bulvarı"nın Basınevleri Kavşağı'ndaki çalışma alanını da gezen Başkan Gökçek, burada yapılan köprüler ile alt geçitleri inceledi ve bilgi aldı. Daha sonra yol çalışmasının bulunduğu...