20 / 04 / 2024

Esenköy-Armutlu Tünelleri son durum

Esenköy-Armutlu Tünelleri son durum

Yalova’nın Esenköy Beldesi’nde gerçekleştirilen tünel çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tünel ve viyadüklerin 2017 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Euro yıl sonu rekorunu son iş gününde kırdı! Piyasaların son gününde kritik direnci aştı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği euro, yıl sonu rekorunu kırdı. Piyasaların son gününde euro kritik direnci aştı! Euro, son 24 saat içerisinde yüzde 0,06, son bir haftada ise yüzde 0,80 oranında değişiklik gösterdi.

Mutfak tüpü dev zamdan sonra patladı! Büyük tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bir zam bir indirim derken mutfak tüpünde dengeler bozuldu! Son indirimin ardından mutfak tüpüne yeniden zam geldi! Peki, yeni zamla beraber mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Büyük tüp fiyatları kaç TL? Aygaz, İpragaz, Milangaz ve Mogaz 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son raylar kaynatıldı!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son raylar kaynatıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ray kaynatma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

AK Parti 17 yılda Türkiye'yi yeniden inşa etti!

AK Parti Erdoğan başkanlığında 17 yılda Türkiye'yi yeniden inşa etti. Dünyanın gıpta ile baktığı projeler yapılırken, CHP lideri kör oldu...

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri’nin inşaatı başladı!

Zonguldak'ta, Mithatpaşa tünelleri inşaatı yeniden başladı. Proje kapsamında ilk tüpün 2019 yılının sonunda, ikinci tüpün 2020'nin ilk aylarında hizmete açılması planlanıyor.

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum!

Alibeyköy-Eminönü arasındaki mesafeyi 35 dakikaya düşürecek Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum görüntülendi. 

Cudi Dağı tünelleri hizmete açıldı!

Şırnak ile Cizre arasındaki mesafeyi 45 dakikadan 15 dakikaya indiren Cudi Dağı tünelleri hizmete açıldı.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Tünelleri Müşavirlik İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Hattı Karayolu Tünelleri ve Bağlantı Yolları İnşaatı Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri İşi ihalesi 2 Ağustos'ta...

Rize Salarha Tünelleri'nde sona gelindi!

Rize şehir merkezini güneye açacak olan Salarha Tünelleri’ndeki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Esenköy-Armutlu Tünelleri son durum Haberi

Esenköy-Armutlu Tünelleri son durum

Yalova’nın Esenköy Beldesi’nde gerçekleştirilen tünel çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tünel ve viyadüklerin 2017 yılında bitirilmesi hedefleniyor.


Esenköy Beldesi’nde yapım çalışmaları devam eden 4 tünel ve 6 viyadükten oluşan dev proje sürüyor. Çalışma hakkında bilgi veren Armutlu Kaymakamı Bahadır Güneş ise, tünel ve viyadüklerden oluşan projenin 2017 yılında tamamlanacağını dile getirdi.


Kaymakam Güneş açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

"Tünelimizde 4 tane tünel altı viyadük çalışması yapılıyor. Armutlu-Esenköy arasında yapılan tünelin 2017 yılında tamamlanması planlanmaktadır. Onun için de çalışmalar hızlı bir şekilde sürdürülüyor. Şu anda normal şartlarda Armutlu’ya ulaşım 55 dakikaya tekabül etmektedir. Tünelin yapılmasıyla birlikte bu sürenin 35 dakikaya düşmesini bekliyoruz. Toplamda 3 bin 700 kilometre uzunluğu olacak olan tünelin şu anda yüzde 40’ı...