26 / 04 / 2024

Esenler Camiler ve Din Görevlileri Haftası paneli

Esenler Camiler ve Din Görevlileri Haftası paneli

Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda ilçede hizmet veren din görevlileriyle bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Camiler, hayatımızın deniz feneri, bizim ve şehirlerimizin kimliğidir" dedi.

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

Esenler Kemer Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Kemer Mahallesi, 6153 Parsel, 370 Ada 11 ve 12 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Esenler Çiftehavuzlar Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Çiftehavuzlar Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

TOKİ İstanbul 2023 kura çekimi başlıyor! İşte TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 kura takvimi

TOKİ İstanbul 2023 kura çekimi başlıyor... İşte TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 kura takvimi... Hemen bakın...

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 için başvurusu kabul edilenler belli oldu! Hemen bakın!

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca projelerinde başvurusu kabul edilenler belli oldu... Hemen bakın...

TOKİ ile İstanbul Esenler’e tam 472 konut ve 28 dükkan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

Esenler Havaalanı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Havaalanı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’nın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Canser İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Canser İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celil Ballı tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

Esenler Camiler ve Din Görevlileri Haftası paneli Haberi

Esenler Camiler ve Din Görevlileri Haftası paneli

Esenler Belediyesi ile İlçe Müftülüğü “Geç Kalma Genç Gel” sloganı ile “Cami ve Gençlik” temasının işlendiği bu yılki Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda ortaklaşa bir program tertip etti. İlçede görev yapan tüm din görevlilerinin katıldığı kahvaltılı program, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Programa; İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, Esenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Sert de katıldı.


İslam'ın sembolü


Kısa bir selamlama konuşması yapan Esenler Müftüsü Halil Şekerci, Esenler'de daha fazla caminin olması gerektiğini kaydederek, "Bu camilerimiz Müslümanlar'ı birleştirmeli. Camiler İslâm'ın sembolüdür" dedi.


Camileri arttıracağız


Programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, konuşmasına "Cami, hayatımızın tam...