24 / 04 / 2024

esenler dönüşüm projeleri

esenler dönüşüm projeleri

İstanbul Esenler'de son sürat süren kentsel dönüşümle ilçede deprem riskinin sıfırlanması hedefleniyor

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı 31 Temmuz'da!

Esenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm basın toplantısı gerçekleşecek. Toplantı, 31 Temmuz Salı Günü 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda düzenlenecek.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı ertelendi!

Esenler Belediyesi'nin 27 Temmuz Perşembe Günü gerçekleştirmesini planladığını kentsel dönüşüm basın toplantısı, ileri bir tarihe ertelendi.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı 25 Temmuz'da!

Esenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm basın toplantısı gerçekleşecek. 25 Temmuz Salı Günü düzenlenecek toplantı Tevfik Göksu’nun ev sahipliği ile yapılacak.

Çinli yatırımcılar Esenler'deki dönüşüm hakkında bilgi aldı!

Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve beraberindeki heyet, Esenler Yeni Şehir projesi hakkında bilgi aldı

Kentsel dönüşümde Türkiye Çin farkı!

Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın'dan bilgi alan Çin'in Xueixang Özerk Bölgesi İdari Birim Yöneticileri Heyeti, "Çin'de kentsel dönüşüm şehrin estetiğini geliştirmek amacıyla, Türkiye'de ise depremden korunmak için yapılıyor" diye konuştular.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

81 vilayetimizde kentsel dönüşüm projeleri başlattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "TOKİ vasıtasıyla 81 vilayetimizin tamamında kentsel dönüşüm projeleri başlattık" dedi.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

2019'da kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredileri TBMM'de!

2019 yılında kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredilerine ve kira yardımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

esenler dönüşüm projeleri Haberi

esenler dönüşüm projeleri

Milliyet gazetesi yazarı Songül Hatısaru bugünkü yazısında Esenler'deki değişimi kaleme aldı. İşte Hatısaru'nun "Esenler’in kaderi değişti" başlıklı o yazısı...

İstanbul’un en yoksul kesiminin yaşadığı Esenler, son yıllarda çok hızlı bir dönüşüme sahne oldu. İnsanlara iş imkanları yaratılıyor, doğal yaşam destekleniyor, yaşlılara el uzatılıyor. Son sürat süren kentsel dönüşümle de ilçede deprem riskinin sıfırlanması hedefleniyor

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile Millet Parkı’nın içinde yer alan, çocukların tarım uygulamalarını öğrendikleri araziyi gezmek için buluştuk.

Esenler Belediyesi, kendi bütçesiyle millet bahçesi yapan tek belediye... Asırlık Metris Kışlası semt sakinlerinin nefes aldığı Millet Bahçesi’ne dönüştürülmüş. Esenler Belediyesi tarafından, 183 dönümlük kışlada yapılan 15 Temmuz Millet Bahçesi’ne gelen aileler, şehrin gürültüsünden ve stresinden uzak bir şekilde kuş sesleri arasında piknik yapıyorlar. 

Türkiye’de bir ilk olma özelliği...