23 / 04 / 2024

Esenler Ferhatpaşa

Esenler Ferhatpaşa

1992 yılında dünyanın en büyük otogarı olarak inşa edilen Büyük İstanbul Otogarı hizmete girecekmiş. 250 ortak tarafından inşa edilen otogar tamamlandığında maliyeti 300 milyar lirayı aşacakmış.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

TOKİ Çatalca 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hazırlanan İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Ferhatpaşa Mahallesi, 120 ada 1 parsel, 121 ada 1 parsel, 122 ada 2 parsel, 123 ada 2 parsel, 128 ada 3 parsel ve 129 ada 1 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! 648 konutluk yeni proje resmen başlıyor!

TOKİ Çatalca Ferhatpaşa projesinin inşaatı resmen başlıyor. Projede 648 adet konut, 20 adet dükkan ve 1 adet cami yer alacak.

Çatalca Ferhatpaşa ve Muratbey Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Ferhatpaşa ve Muratbey Mahallerinin Bir Bölümüne İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave+Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi

TOKİ İstanbul kura sonuçları binlerce kişinin gündeminde yer alıyor. TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi 2023 belli oldu mu? 

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı!

Binlerce kişinin merakla beklediği TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor... Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı... Hemen bakın...

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuralarında son dakika! Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura takvimi resmen tek tek açıklandı!

TOKİ İstanbul 2023 kura takviminde son dakika! Merakla beklenen Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura tarihleri resmen tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çatalca ilçesi, Ferhatpaşa Mahallesi, Manisabayırı Mevkii, H: Serbest yapılaşma şartlarına sahip alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

Daştan Grup İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Grup İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Çağatay Daştan tarafından kuruldu.

Çatalca Ferhatpaşa 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çatalca ilçesi, Ferhatpaşa Mahallesi, 658 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Esenler Ferhatpaşa Haberi

Esenler Ferhatpaşa



Dünyanın en büyük otogarı Eylül'de hizmete giriyor


Topkapı işkencesi bitecek... Her gün bin minibüs, 5 bin İETT otobüsüne, 2 bin de şehirlerarası otobüs eklenince Topkapı'da trafik işkence oluyor. Çevresinde 6 ilçe olan ve günde yaklaşık 3 milyon kişinin geçtiği Topkapı, terminalini Ferhatpaşa'ya taşınmasıyla nefes alacak. 


İşte, ALTIN TEPSİ


Karayolu taşımacılığımızın kalbi olacak İstanbul Ferhatpaşa'da yapılan dünyanın en büyük otogarında, bir perondan 6 otobüs kalkabilecek. İnşaatın tamamlanmak üzere olduğu bu dev tesis bittiğinde grafikteki gibi minyatür bir kent olacak.


Temeli 1987'de atılan ve maliyeti 300 milyar lirayı aşacak olan Esenler'deki ''Altın Tepsi''den ilk otobüs sonbaharda hareket edecek.