19 / 04 / 2024

esenler kentsel dönüşümü

esenler kentsel dönüşümü

Esenler’de 2012 yılından itibaren 25 bin konut yenilendi. İlçede şimdi daha büyük bir dönüşüm başlayacak. Askeriyeden tahsis edilen 8.7 milyon m2’lik alana 16 mahalleden 50 bin konut transfer edilecek. 25 bin konut da yerinde dönüşücek.

Esenler'de 25 bin yapı kentsel dönüşümle yenilendi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, ilçedeki riskli 100 bin yapıdan 25 bininin kentsel dönüşümle yenilendiğini belirterek, “Daha önceleri belediyeye iş istemeye gelen vatandaş artık dönüşüm talebiyle geliyor” diye konuştu.

Esenler'de 23 bin 829 konut dönüştü!

500 bin nüfuslu Esenler'de 100 bin konuttan 23 bin 829'unun dönüştüğünü belirten Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, "10 yıl içinde bu 100 bin konutun yarısından fazlasının dönüştürülmesini hedefliyoruz. " dedi.

Esenler'de 30 bin konut riskli!

Kilometrekareye 68 bin kişinin düştüğü Esenler’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla sürüyor. 25 bin konutun dönüşüme girdiği ilçede 150 bin kişi deprem riskinden kurtuldu.

Esenler'e 25 bin konut inşa edilecek!

Esenler sınırları içerisinde kalan 8.7 milyon metrekare askeriyeye tahsisli alanın Esenler Belediyesi’ne devredildiğini hatırlatan Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu,Esenler’de hayatı yenileyeceklerini belirtti.

Ahmet Davutoğlu: Esenler'e 90 bin yeni konut inşa edilecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Esenler Belediyesi'nce Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen arazi devir töreninde konuştu. Davutoğlu, "Dünyanın en büyük 3. şehir parkına Esenler ve İstanbul sahip olacak" müjdesini de verdi.

Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yarın yatırım ve projeleri anlatacak!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzâkereci Volkan Bozkır’ın da katılacağı bir toplantı ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 6 yılda Esenler'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetleri anlatacak.

Tevfik Göksu: Kayseri'de kentsel dönüşüm 20 yıl önce başladı!

İstanbul-Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Esenler'de uygulanan kentsel dönüşümle ilgili bir brifing verdi. Brifing sonrası Kayseri ile ilgili düşüncelerini açıklayan Göksu, Kayseri'de dönüşümün 20 yıl önce başlatıldığını ve devam ettiğini söyledi.

Esenler kentsel dönüşümü Kadir Topbaş'la koordineli devam ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu,Kadir Abi'yle koordineli bir şekilde çalışıyoruz, dedi

Esenler'de kentsel dönüşüme olumlu bakanlar yüzde 85'i geçti!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, her zaman her yerde vatandaşa kentsel dönüşümü anlatarak sürece destek topluyor.

Esenler kentsel dönüşümüyle taşınanlar durumdan memnun!

Esenler'deki kentsel dönüşümle yeni yerlerine geçici olarak taşınan vatandaşlar güvenli bir evde oturmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi

Kentsel dönüşüm yarın Esenler'e vurulacak kazmayla başlayacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van depreminden sonra '' İktidarı kaybetme pahasına yapacağız '' dediği kentsel dönüşüm, İstanbul Esenler'de Havaalanı Mahallesi'nde vurulacak ilk kazmayla resmen başlayacak

Esenlerin kentsel dönüşümü Çinlilerin dilinde! Çinli Bakan'dan 'Hayran kaldım'' açıklaması!

Çin Halk Cumhuriyeti Konut ve Kentsel Gelişim Bakan Yardımcısı Dong Jianguo Esenler’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili; “Bu kadar büyük bir projeyi başlattığınız için sizi tebrik ediyorum. Hayran kaldım” ifadesini kullandı.

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Esenler'de 60 bin konut dönüştürülecek! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından Esenler'deki dev kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve Esenler kentsel dönüşüm projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

İBB'nin Esenler'deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

İstanbul Esenler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin iptaline yönelik dava açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne mahkemeden ret kararı çıktı.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Esenler kentsel dönüşümde kuralar çekildi! 

Esenler’de kentsel dönüşüm projesi dahilinde 531 konutun sahipleri belli oldu. Program dahilinde Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu açıklamalarda bulundu. 

Esenler kentsel dönüşümde kuralar yarın çekiliyor!

"Akıllı ve Güvenli Şehir Esenler” projesi ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri belli oluyor. Proje dahilinde 531 konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

Esenler Kentsel Dönüşüm Projesinin temeli atıldı!

Esenler'de Kentsel Dönüşüm Projesi 1617 konut projesinin temeli atıldı. 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Esenler'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Esenler'deki 56 bin konutun 6 bini kamu ile geriye kalanı ise özel sektör kamu iş birliği ve özel sektör ile şahıslar aracılığıyla yenilendi. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

EMR Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMR Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aksoy tarafından kuruldu.

esenler kentsel dönüşümü Haberi

esenler kentsel dönüşümü

Kentsel dönüşüm seferberliğinin 2012 yılında başladığı İstanbul’un Esenler ilçesinde, riskli yapıların yenilenmesine hızla devam ediliyor. Toplam 27 bin binada 159 bin bağımsız birimin bulunduğu ilçede, 100 bin konutun sorunlu olduğu tespit edilmiş. Bu 100 bin konutun 25 bininin dönüşümünü tamamlayan Esenler, şimdi büyük bir ‘transfer’e hazırlanıyor. Esenler Belediyesi’ne devredilen 8.7 milyon metrekare büyüklüğündeki askeriye arazisine, 50 bin konutun taşınması planlanıyor. Böylece yaklaşık 250 bin nüfusun yaşadığı 50 bin konutun daha dönüşümü sağlanacak. Geriye kalan 25 bin konutun da yerinde dönüştürülmesi hedefleniyor.

50 bin yeni konut

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm çalışmalarında çok iyi bir noktaya geldiklerini söyledi. Esenler’de 100 bin konuttan 25 binini risk olmaktan çıktığını ifade eden Göksu, şu bilgileri verdi: “Kamuyla beraber yürüttüğümüz çalışmalar öbek öbek...