19 / 04 / 2024

esenler toki nerede inşa edilecek

esenler toki nerede inşa edilecek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul’un Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 1. Bölge'de inşa edilecek 531 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den İstanbul'a 531 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 531 konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Emlak Konut GYO Esenler projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Esenler projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

İstanbul TOKİ kura tarihleri! Esenler TOKİ çekiliş ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri merakla araştırılıyor. Çekilişlerin büyük bir kısmının yapılacağı İstanbul için büyük bir heyecan var. İşte TOKİ Esenler kurası için araştırılan detaylar!

15 Temmuz Evleri nerede? Esenler 15 Temmuz Evleri ne zaman teslim edilecek?

15 Temmuz Evleri nerede ve Esenler 15 Temmuz Evleri ne zaman teslim edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Dört Yaka Esenler nerede?

Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Ruhsat aşamasında olan projenin satış ofisi kuruldu. Peki Dört Yaka Esenler nerede?

Esenler TOKİ 2019 projesi!

Esenler TOKİ 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Esenler TOKİ 4. Bölge proejsinde  483 konut ve 60 dükkan yer alacak.

Esenler TOKİ 1. Etap 4. Bölge ihalesi 18 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 483 konut ve 60 dükkan hayata geçirecek. Esenler TOKİ 1. Etap 4. Bölge ihalesi 18 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Esenler TOKİ 1. Etap 3. Bölge ihalesi 11 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 475 yeni konut hayata geçirecek. Esenler TOKİ 1. Etap 3. Bölge ihalesi 11 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Esenler TOKİ 3. Bölge detayları!

Esenler TOKİ 3. Bölge detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 11 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Adana Sarıçam projesinde 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi nerede?

Ödemelerine göre 240 aya kadar vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekl kura çekilişi nerede?

esenler toki nerede inşa edilecek Haberi

esenler toki nerede inşa edilecek

TOKİ tarafından İstanbul’un Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 1. Bölge kapsamında hayata geçirilecek olan 531 konutun ihalesi yapıldı.

Dün yapılan ihale kapsamında ayrıca mescit ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Döşüm alanlarında çevre düzenlemeleri ve donatı alanlarıyla sosyal ihtiyaçlara da cevap veren TOKİ, 0-5 yaş okul öncesi çocuk grubundan üniversite gençliğine, kadınlardan erkeklere, tüm nüfus profillerine dönük ihtiyaç ve beklentileri düşünerek yerleşim alanlarını da baştan aşağı yeniliyor.

Hayata geçirilecek olan Esenler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesiyle vatandaşlara dükkânları, okulları, camileri, meydanları, parkları, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunulacak.

TOKİ Esenler 1. Etap 2. Bölge ihalesi 20 Mart'ta!

10 soruda TOKİ Esenler projesi!