27 / 04 / 2024

esenler yıkım

esenler yıkım

Kentsel dönüşüm kapsamında Avcılar'da yıkım sürecine giren ve tahliye edilen binalar için genellikle alınan kapılı bariyerli bir önlemin benzeri de Esenler'de yapıldı.

Esenler'de istinat duvarı çöktü! Evler tahliye edildi!

Esenler'de gece saatlerinde çatlaklar ve kaymaların meydana geldiği yolda sahur saatlerinde gece saatlerinde çatlaklar ve kaymaların meydana geldiği yolda sahur 

Esenler'de 7 katlı bina yıkıldı!

Esenler'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli ilan edilen 7 katlı bir bina törenle yıkıldı.

Esenler'de çatlaklar oluşan bina boşaltıldı!

İstanbul'un Esenler ilçesinde bulunan bir binanın kolonlarında çatlamalar ve dökülmeler oluştu. Binada 15 daire ve 1 dükkan tahliye edildi.

Esenler'de dün sabah yapılan yıkım sırasında olaylar çıktı!

Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde dün sabah yapılan yıkım sırasında olaylar çıktı. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına karar verilen binanın kiracısı olduğu öne sürülen 2 kişi, yıkım ekiplerine direndi. Bunun üzerine olay yerine polis geldi.

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Fatih Geylani tarafından kuruldu.

Esenler Otogarı'nda yıkım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin devraldığı 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda (Esenler Otogarı) yıkım ve temizlik çalışmalarına başlandı. Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Otogarı'nda dönüşümü başlattık'' dedi.

Esenler Karabayır'da yıkım çalışmaları başladı!

Esenler Karabayır'daki yıkım çalışmalarına sabah erken saatlerde başlandı. Esenler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, önceden tahliye edilen binalardaki gerekli kontrollerin yapılmasının ardından yıkımın startını verdi.

Esenler Oruç Reis Mahallesi'nde yıkım başladı!

Esenler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Esenler Oruç Reis Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan 182 konutun yıkımına başladı. Oruç Reis'te bugün 11 konutun yer aldığı 4 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Esenler'de dün sabah yapılan yıkım sırasında olaylar çıktı!

Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde dün sabah yapılan yıkım sırasında olaylar çıktı. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına karar verilen binanın kiracısı olduğu öne sürülen 2 kişi, yıkım ekiplerine direndi. Bunun üzerine olay yerine polis geldi.

Erdoğan Bayraktar Esenler’deki 859 konutun yıkım törenine katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Esenler’de Türkiye’nin ilk özel teşebbüs eliyle yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmalarına start verdi. Erdoğan Bayraktar Esenler’deki 859 konutun yıkım törenine katıldı...

Erdoğan Bayraktar Esenler'deki yıkım törenine katılacak!

Esenler'deki yıkım töreni bugün saat 15.00’da yapılacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar’ın katılımıyla da gerçekleştirilecek olan 859 dairenin yıkım etkinliği canlı yayın frekans bilgileri yayınlandı...

Erdoğan Bayraktar Esenler'de Cevizlibahçe'deki yıkım programına katılacak!

Esenler Nenehatun mahallesinde yapılacak Cevizlibahçe projesi kapsamında ilk bina yıkımının gerçekleştirileceği programda 27 Eylül Cuma günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da hazır bulunacak..

Cevizlibahçe kentsel dönüşüm projesinde 27 Eylül'de ilk yıkım yapılacak!

Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla Cevizlibahçe projesi 27 Eylül'de hayata geçiyor. Esenler Nenehatun mahallesinde yapılacak Cevizlibahçe projesinde, ilk binanın yıkımının 27 Eylül Cuma günü saat 15.30'da gerçekleştirileceği bildirildi...

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

esenler yıkım Haberi

esenler yıkım

Kentsel dönüşüm kapsamında Avcılar'da yıkım sürecine giren ve tahliye edilen binalar için genellikle alınan kapılı bariyerli bir önlemin benzeri de Esenler'de yapıldı.

Milliyet'te yer alan habere göre; görenlerin şaşkına döndüğü bariyere ilişkin firma görevlileri, söküm sırasında bazı parçaların düştüğünü bu sebeple pratik çözüm olarak kapılı bariyeri uyguladıklarını belirtti. 

Avcılar'da hız verilen kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan binaların yıkımını üstlenen firmalar yaya ve araç trafiğinin tehlikeye girmemesi amacıyla yapıdaki tahta kapıları tek tek sökerken, bunları binanın çevresinde birbirine bağlamıştı. Avcılar'da bugüne kadar çok sayıda binanın çevresinde kapılı bariyer monte edilirken benzer görüntü Esenler'de de görüldü. 

Esenler'deki Menderes Mahallesi'nde yer alan 4 katlı olan ve tahliye edilen, bitişik iki binanın çevresinde birbirine çakılı kapıları görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

Yıkım işini üstlenen firma görevlileri, konuyla ilgili açıklamalarında,...