28 / 03 / 2024

Esenlerde yapılacak dev park için çalışmalar başladı

Esenlerde yapılacak dev park için çalışmalar başladı

Milli Savunma Bakanlığı'nın tahsis ettiği 8.7 milyon metrekarelik arazide Esenler Belediyesi'nce yapılacak dev park için çalışmalar başladı. Alanın 2.5 milyon metrekarelik alanına yapılacak park, dünyanın en büyüklerinden biri olacak.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

İstanbul Arnavutköy'de 5 milyar TL'lik sanayi sitesi yapılacak!

Şehir içinde sıkışan, yeterli büyüklüğe sahip olamayan sanayi sitelerini uygun altyapıyı sağlayarak şehrin çeperlerine çıkarmak için harekete geçildi. İstanbul Arnavutköy'de, 1.650 dönümlük alanda, 5 milyar TL maliyetle, 3 bin 500 iş yeri için dev bir site yapılacak.

Afyonkarahisar'da 273 dev eserin açılışı yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Afyonkarahisar'a gelecek. Afyonkarahisar tarihinde en büyük açılışı yani rakamsal olarak 1 milyar 12 milyon TL’lik 273 dev eserin açılışı yapılacak.

Üsküdar Harem Otogarı'nın yerine İstanbul Eye yapılacak!

İngiltere’nin simgelerinden London Eye’ın aynısı İstanbul’a yapılacak. Üsküdar'daki Harem Otogarı'nın yerine yapılacak olan dev dönme dolap inşa edilecek.

İşte İstanbul'a yapılacak dev projeler!

İstanbul için çok önemli dev ulaşım projeleri anlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Taksim Meydanı’na tarihi Topçu Kışlası’nın ve modern opera binasının yapılacağını söyledi.

Salıpazarı Projesi'ne gemi körük sistemi yapılacak!

Dev cruise gemilerini İstanbul'da ağırlamaya hazırlanan Salıpazarı projesi dünyada bir ilke imza atacak. Limana yapılacak körükle, yolcular terminale ulaşacak.

Esenler'de yapılacak dev park için çalışmalar başladı!

Milli Savunma Bakanlığı'nın tahsis ettiği 8.7 milyon metrekarelik arazide Esenler Belediyesi'nce yapılacak dev park için çalışmalar başladı. Alanın 2.5 milyon metrekarelik alanına yapılacak park, dünyanın en büyüklerinden biri olacak.

Üsküdar'da yapılacak TV kulesi tepki çekiyor!

Son yıllarda sürekli rant iddialarıyla gündeme gelen Üsküdar'da Küçük Çamlıca Tepesi'nin, radyo ve televizyon vericileri için yapılacak dev kuleye kurban edilmesine yönelik tepkiler sürüyor.

25 milyar TL'lik dev yatırım Ege'ye yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek Ege Gelişim Projesi (EGEGEP) ile Ege'ye 25 milyar TL'lik dev yatırım yapılacak.

Ege Gelişim Projesi ile Ege’ye 25 milyar TL’lik dev yatırım yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek Ege Gelişim Projesi (EGEGEP) ile Ege’ye 25 milyar TL’lik dev yatırım yapılacak. EGEGEP ile 4 bin 547 adet proje Egelilerin hizmetine sunulacak.

Manisa Saruhanlı'da eğitim tesisi yapılacak!

Manisa’nın Saruhanlı İlçesinde, Belediyenin tahsis ettiği Saruhan mahallesindeki 12 bin 250 metrekare alana, İmam Hatip Orta Okulu, İmam Hatip Anadolu Lisesi, 200 yataklı öğrenci yurdu ve Cami’nin de içinde bulunduğu dev bir eğitim tesisi yapılacak.

Liman şehri Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak!

Son yıllarda sanayi ve enerji yatırımları ile hızla büyüyen, Petkim'in dev yatırımlarının yanı sıra limancılık ve organize sanayi bölgesi olan İzmir Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak.

Metin Şentürk engelli çocuklar için yapılacak binaya destek verecek!

Dünya Engelliler Vakfı (DEV) Başkanı Metin Şentürk, Muğla’nın Bodrum ilçesinde engelli çocuklar adına yapılacak ve 450 bin dolarak mal olacak ek bina projesi için Vali Mustafa Hakan Güvençer'den destek istedi...

Esenlerde yapılacak dev park için çalışmalar başladı Haberi

Esenlerde yapılacak dev park için çalışmalar başladı

Esenler'in geleceğine yön verecek olan projenin detaylarını Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu anlattı. İşte Göksu'nun dikkat çekici açıklamaları:


- Milli Savunma Bakanlığımız başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlarla yapılması gereken protokol ve sözleşme gibi resmi prosedürler yerine getirildi. Öncelikle arazi içerisinde bulunan Baştabya, Topkule ve Metris Kışlaları olarak bilinen askeri binaları yıkarak bunların yenisini 1. Ordu Komutanlığı'mızın istediği yerlerde inşa edeceğiz. Şu anda bu işlemleri yapıyoruz. Elbette diğer taraftan da Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte arazinin planları ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Planlarla ilgili ilçemizde siyasi partiler, ilgili meslek kuruluşları başta olmak üzere tüm kanaat önderlerinin görüş ve düşüncelerini de aldık. En ideal planı yapmaya çalışıyoruz.


- Arazi 8.7 milyon metrekare. Toprağın çok kıymetli olduğu İstanbul için çok büyük bir alan....