23 / 04 / 2024

esentepe altunizade

esentepe altunizade

En yüksek aylık ofis kiralarının 38 dolara dayandığı İstanbul'da ofis sıkıntısı had safhaya ulaştı. Konuyla ilgili rapor hazırlayan uluslararası emlak danışmanlık şirketi Colliers Resco'ya göre bu sıkıntı 2008'de de devam edecek.

Karabük Esentepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin yüzde 80'i tamam!

Karabük Belediyesi tarafından 3 ayrı mahalleye temeli atılan, Esentepe, Yaylacık ve Üniversite Sosyal Yaşam Merkezi inşaatlarının yüzde 80'i tamamlandı.

Vakıflar Altunizade arazisi otel alanı imar planı yeniden askıda!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından otel alanı olarak ihaleye çıkardığı 17 bin 920 metrekarelik Abdullahağa Vakfı Üsküdar Altunizade arazisinin imar planı bugün 2. kez askıya çıktı.

Sakarya Esentepe Meydan projesinin ihalesi yapıldı!

Serdivan Belediyesi’nin Esentepe Mahallesi’nde hayata geçireceği meydan projesi ihalesi bugün yapıldı. Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleşen ihaleye iki firma katıldı.

Altunizade-Çamlıca metro hattı pazartesi ihale ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü, Altunizade-Çamlıca Metro Hattı için 17 Ağustos 2015 Pazartesi günü ihale gerçekleştirecek. 4 kilometrelik metro ile Çamlıca Camii'sine ulaşım sağlanacak...

Altunizade Çamlıca metro ihalesi ne zaman gerçekleşecek?

Çamlıca Camisi'ne ulaşımı kolaylaştıracak olan Altunizade- Çamlıca metrosunun ihalesi 17 Ağustos'te gerçekleşecek. Çamlıca Camisii'ne de ulaşım sağlayacak olan Altunizade- Çamlıca Metrosu, 4 kilometreden oluşuyor.

Altunizade Capitol bayramda açık mı?

Altunizade Capitol AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Altunizade Capitol bayramda açık mı? Altunizade Capitol, bayramda kaça kadar açık? Altunizade Capitol kaçta açılacak?

Zincirlikuyu Esentepe'de yol çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

İş dünyasının kalbi Zincirlikuyu’da tamamlanmayan yol çalışmaları, çevre halkının şikayetlerine neden oluyor. Esentepe Mithat Uluünlü Sokak’ta köstebek çukuruna dönen yollar, vatandaşları bezdiriyor.

Trabzon Esentepe HES projesi keşifte değişti!

Trabzon'da Çaykara ilçesi Solaklı Vadisine kurulmak istenen Esentepe HES projesinin ÇED Gerekli Değildir kararının iptali için Köknar Köyü sakinlerinin açtığı davada bilirkişi keşfi, perşembe günü gerçekleştirildi.

2001 yılında Altunizade Selçuklu Konakları satışa sunulmuş!

2001 yılında Selçuk Ecza Deposu'nun bünyesinde bulunan Selçuklu İnşaat tarafından Altunizade'de birinci sınıf malzemeyle inşa edilecek 7 blok 84 daireden oluşan Altunizade Selçuklu Konakları satışa sunulmuş.

Sakarya Esentepe'ye içme suyu hattı döşendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Esentepe İçmesuyu Projesi’nde hat döşeme çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Vakıflar Altunizade arsasının otel alanı imar planı askıya çıktı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün mülkiyetinde olan Üsküdar Altunizade'deki 17 bin 920 metrekarelik arazinin “Turizm Tesis Alanı” ve kısmen “Yeşil Alan” olarak hazırlanan imar planı askıya çıktı...

Üsküdar Altunizade imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Üsküdar ilçesine bağlı Altunizade Mahallesi, 208 pafta, 11 ada, 159 ve 160 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar olanı tadilatı yarın askıdan inecek.

Adıyaman Esentepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından Esentepe, TOKİ yolunda yol genişletme çalışmaları başladı. Yenimahalle'de yapılan çalışmalarla Esentepe yolu genişletiliyor.

esentepe altunizade Haberi

esentepe altunizade

Uluslarası ticari gayrimenkul uzmanı Colliers International'ın Türkiye ofisi hazırladığı raporda İstanbul'da ofis sıkıntısının had safhaya ulaştığına dikkat çekti.

A sınıfı ofislerde doluluk oranı kent genelinde yüzde 7 düzeyinde kalırken B sınıfında Asya yakasında bu oran yüzde 15 düzeyinde. Merkezi lokasyon olan Taksim-Maslak hattında ise boş yer yok.

2007'nin sonlarına yaklaşılmasıyla birlikte ofis piyasası yetersiz arzdan kaynaklanan bir durgunluğa girdi. Yılın ortasında ofis aramaya başlayan firmaların bir çoğu ihtiyaçlarını çözemedi. Ofis taşıma işlemlerini bir sonraki yıla, 2008'e kaydırdı.

Henüz inşaat aşamasında olan bir kaç binanın geçtiğimiz dönem tamamen kiralanarak piyasadan çıkması gelecek talepler için büyük zorluklar yaşanmasına neden oldu. Sıkıntılı bir dönem yaşayan ofis piyasasında aynı zamanda inşaat aşamasında olan ofis projelerinden bir kaçının konuta...