18 / 04 / 2024

Esentepe kentsel dönüşüm projesi

Esentepe kentsel dönüşüm projesi

Makamını Esentepe Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm konusunda bölgede yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Bozbey, "Çözüm noktasında taşın altına elimizi koymaya hazırız" diye açıklama yaptı.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Kartal Esentepe kentsel dönüşüm projesi için müjde geldi!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 301 dairelik kentsel dönüşüm projesi 6 yıldır yarım kalmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un devreye girmesiyle sorun çözüldü. 

Sivas Esentepe'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Sivas Esentepe sakinlerinin yıllardır beklediği kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili Sivas Belediyesi'nden sevindiren haber geldi. Kentsel dönüşüm ilçede 480 konut yenilecek. 

Bursa Esentepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Makamını Esentepe Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm konusunda bölgede yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Bozbey, "Çözüm noktasında taşın altına elimizi koymaya hazırız" diye açıklama yaptı.

Sultangazi'de 2 mahalle kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

İstanbul Sultangazi'de bulunan Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri içinde bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sivas Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi vatandaşa tanıtıldı. Belediye Başkanı Sami Aydın projeyle ilgili bilgi verdi.

Kepez'de kentsel dönüşüm seferberliği!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Esentepe Mahallesi’nde kentsel dönüşüm planını anlattı.

Trabzon Esentepe'de dönüşüm yıkımları tamamlandı!

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Esentepe Mahallesinde kamulaştırılan 42 binanın yıkımlarının tamamlandı. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu. "Trabzon'un ismine, tarihine ve kültürüne yakışır bir şekilde Trabzon'a kazandırılacak"' dedi.

Akfen İnşaat Esentepe kentsel dönüşüm projesinin ilk görselleri!

Akfen Holding, Şişli Esentepe'de Kore Şehitleri Caddesi'nde kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Ofis, konut, iş merkezleri ve rekreasyon alanlarının olacağı Akfen Esentepe projesinde hak sahipleriyle görüşmeler sürüyor...

Mehmet Muaz Uzun Sivas'taki kentsel dönüşümü anlattı!

Esentepe, Alibaba, Eski Sebze Hali ve Eski Sanayi kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, konu hakkında açıklama yaptı.

Sivas'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Esentepe, Alibaba, Eski Sebze Hali ve Eski Sanayi kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, ilk olarak Şems-i Sivasî Meydanı hakkında bilgi verdi.

Sivas için 'Kentsel Dönüşüm' başladı!

Sivas tarihinin en büyük projelerinden birisi olan "Esentepe Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi" için protokol imza töreni düzenlendi. Programın açış konuşmasını Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın yaptı.

Esentepe kentsel dönüşüm projesi Haberi

Esentepe kentsel dönüşüm projesi

“Başkan Burada” projesi çerçevesinde makamını her hafta Nilüfer’in farklı bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu defa Esentepe Mahallesi’ndeydi. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Başkan Bozbey, ilk olarak Esentepe Mahalle Muhtarı Hacı Özkan ile görüşerek, mahallede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mustafa Bozbey, "Tespitlerimize göre ilerleyen zamanlarda otopark meselesi ortaya çıkacak. Mahalle komitesiyle görüştük. Bir alan üzerinde altını otopark, üstünü park yapacak şekilde çalışma yürütüyoruz" diye açıklama yaptı.

Bursa’nın genelinde kentsel dönüşüm konusunda yaşanan sıkıntıların her geçen gün arttığına dikkat çeken Bozbey, çözüm için hazır olduklarını dile getirdi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Vatandaşlarımız, bazı sitelerin yıkıldığını ve müteahhidin kanunî engelleri aşamadığı için inşaata başlayamadığını bizlere ilettiler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın bu konuda ne kadar hassas olduğunu...