28 / 03 / 2024

Esenyurt Ardıçlıevler 399 ada 10 parselin imar planı nerede

Esenyurt Ardıçlıevler 399 ada 10 parselin imar planı nerede

Esenyurt Ardıçlıevler Mahallesi, 399 ada, 10 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yarın askıdan indiriliyor. Büyükşehir, imar planını 21 Temmuz'da onaylamıştı...

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

Meydan Ardıçlı'da tesisler yapılıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 282 konuttan meydana gelen 2'nci etabı tamamlanırken tesislerin yapımı da başladı. 

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Meydan Ardıçlı’ya Çinlilerden yoğun ilgi!

Esenyurt’un değerli projelerinden biri olan Meydan Ardıçlı projesinin bir bloğun tamamı Çinli yatırımcılar tarafından satın alındı.

Meydan Ardıçlı’nın 2’inci etabında teslimler başlıyor!  

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta hayata geçirilen 'Meydan Ardıçlı’nın 282 daireden oluşan ikinci etabının yüzde 75’lik kısmı tamamlandı.

Meydan Ardıçlı markaların radarında! Ticari alanlara rekor talep!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesi, ulusal ve uluslararası markaların radarında. Dev projede 2 ticari blokta yükselen alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan 125 ticari üniteye rekor talep geldi.

Meydan Ardıçlı'da hemen tapu, hemen teslim!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı sunuluyor...

Meydan Ardıçlı ödeme planı kampanyası!

Esenyurt'ta hayata geçirilen'Meydan Ardıçlı' projesindeki daireler, 0.99 faiz oranı ve 36 ay vade avantajıyla satışa sunuluyor...

Meydan Ardıçlı’da dükkanların yüzde 80’i satıldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde ticari ünitelerin yüzde 80’inin satışı tamamlandı. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin ila 6 bin TL arasında değişiyor.

Meydan Ardıçlı, Esenyurt’u dünyanın en büyük meydanlarıyla yarıştıracak!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding işbirliğinde Esenyurt’ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin, alışveriş ve yeme- içme mekânlarını içine alan cadde ve sokaklardan oluşan ticari alanları, uluslar arası yabancı markalar için cazibe yarattı...

Meydan Ardıçlı'da teslimler Eylül'de!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinin ilk etabı tamamlanıyor. Projenin ilk teslimleri Eylül ayında yapılacak. 

Esenyurt Ardıçlıevler 399 ada 10 parselin imar planı nerede Haberi

Esenyurt Ardıçlıevler 399 ada 10 parselin imar planı nerede

Esenyurt İlçesi, Ardıçlıevler Mahallesi, 399 ada, 10 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yarın askıdan indiriliyor. 


İmar planının detayları için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28399 dosya numaralı imar planını 21 Temmuz 2014'te onayladı ve 17 Eylül 2014'te ilanen askıya çıkardı. 


Esenyurt Ardıçlıevler 399 ada, 10 parselin imar planını indirmek için