28 / 03 / 2024

Esenyurt Kevkeb Metal icra

Crab İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crab İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Prodya Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodya Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Utku Duman tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Atasan Paslanmaz Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasan Paslanmaz Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Aydın tarafından kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şakar tarafından kuruldu.

Almetsan Alüminyum Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almetsan Alüminyum Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Demirel tarafından kuruldu.

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Daryıl İnşaat Nakliye Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daryıl İnşaat Nakliye Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yılmaz tarafından kuruldu.

Çelikoklar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikoklar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Karakoyun tarafından kuruldu.

Esenyurt Kevkeb Metal icra Haberi

Esenyurt Kevkeb Metal icra

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...