28 / 03 / 2024

esenyurt meydan ardıçlı satılık

esenyurt meydan ardıçlı satılık

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesi 27 blok olarak yükseliyor. Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

Meydan Ardıçlı'da tesisler yapılıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 282 konuttan meydana gelen 2'nci etabı tamamlanırken tesislerin yapımı da başladı. 

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimleri yıl sonunda yapılacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimlerinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Meydan Ardıçlı’ya Çinlilerden yoğun ilgi!

Esenyurt’un değerli projelerinden biri olan Meydan Ardıçlı projesinin bir bloğun tamamı Çinli yatırımcılar tarafından satın alındı.

Meydan Ardıçlı’nın 2’inci etabında teslimler başlıyor!  

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta hayata geçirilen 'Meydan Ardıçlı’nın 282 daireden oluşan ikinci etabının yüzde 75’lik kısmı tamamlandı.

Meydan Ardıçlı markaların radarında! Ticari alanlara rekor talep!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesi, ulusal ve uluslararası markaların radarında. Dev projede 2 ticari blokta yükselen alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan 125 ticari üniteye rekor talep geldi.

Özyurtlar'dan Meydan Ardıçlı'da yabancıya dev satış!

'Meydan Ardıçlı'ya yabancı yatırımcılar akın ediyor. Başta Çin olmak üzere, İran, Yemen ve Cezayirli yatırımcılara 80 adet ticari alan satıldı...

Meydan Ardıçlı'da hemen tapu, hemen teslim!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı sunuluyor...

esenyurt meydan ardıçlı satılık Haberi

esenyurt meydan ardıçlı satılık

Meydan Ardıçlı projesi 1.683 daire ve 121 adet ticari alandan oluşuyor.  67 bin metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan Meydan Ardıçlı Evleri'nin kapalı alanı 230 bin metrekare olarak belirlendi. 


Meydan Ardıçlı  projesi konut-rezidans blokları ve alışveriş merkezi olarak planlandı. Meydan Ardıçlı Evleri ortak alanlarında, sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark gibi imkanlara da yer veriliyor. 


545 milyon TL yatırım bedeline sahip Meydan Ardıçlı Konutları 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olarak tasarlanıyor. Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding imzası taşıyan Meydan Ardıçlı Konutları İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor. 


Esenyurt Meydan Ardıçlı daire büyüklükleri 41 ila 228 metrekare arasında değişiyor. 27 blok olarak yükselecek projede ticari alanların büyüklükleri ise 35 ila bin 122 metrekare arasında değişiyor. 


Lansmana özel ödeme ve fiyat avantajı...