27 / 04 / 2024

esenyurtlu müteahhitler dernek kuracakmı

esenyurtlu müteahhitler dernek kuracakmı

Esenyurtlu müteahhitler belediyenin de desteğiyle dernekleşiyor. Birkaç ay içinde kurulacak dernek bölgede sayıları 500’ü bulan firmaları kontrol altına alacak. Dernek, Esenyurt’ta yeni konutzede oluşmasının önüne geçecek...

Çorum'da Müteahhitler Derneği kurulacak!

Çorum'da müteahhitler, dernek kurmak için Cuma günü Kaymak Kafe'de istişare toplantısı düzenledi. Erol Taş, müteahhitler adına açıklama yaptı.

Müteahhitler yasası bir an önce çıkmalı!

Bornova Müteahhitler ve İşadamları Derneği (BOMİAD) Ege Kasrıbeyaz restoronda bir araya geldi. Dernek Başkanı Hasan Ali Karaman, Bornova’nın yapılaşmasına görsellik açısından yenilikler getirmek ve sağlam temeller atmak istediklerini söyledi.

Hakan Vural, Çanakkale Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Çanakkale Müteahhitler Birliği 5. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kurultayda Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı Hakan Vural oldu. Dernek binasında gerçekleştirilen kurultaya, kentin ileri gelenleri katıldı.

Gemlikli müteahhitler Buski'yi ziyaret etti!

Gemlik Müteahhitler Derneği Yönetimi, Buski Gemlik Şubesini ziyaret etti. Dernek Yönetimi şubede, Şube Müdürü Hasan Türe’nin konuğu oldu.

Müteahhitler seçim sonuçlarından memnun!

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. Ercan Uyan, "Hükumetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Müteahhitler tek parti iktidarından memnun!

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. İşte, gayrimenkul sektörünün seçim sonrası yorumları....

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 1 Kasım seçim değerlendirmesi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı 1 Kasım Seçim Değerlendirmesi yaptı. Öncelik, daha fazla vakit kaybetmeden sosyal ve ekonomik reformların devreye alınması ve güven ortamının tesis edilmesidir.

Bornovalı müteahhitler hedef büyüttü!

Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği, uzun bir aranın ardından kente katkı sağlamak maksadıyla Hasan Ali Karaman başkanlığında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği'nin başkanı Erol Demir seçildi!

Sultanbeyli Müteahhitler ve Emlakcılar Derneği (SULMED) 22.10.2015 tarhinde yapılan Kurultayla başkanını Belirledi. Oyların tamamını alan Erol DEMİR Derneğin Başkanı seçildi.

Sakaryalı müteahhitler hizmet protokolünü imzaladı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Üyeleri ile birinci derece yakınları, göz sağlıkları için anlaşma yaptı. Sakarya Müteahhitler Birimi Derneği; özel bir göz hastane protokol imzaladı.

Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin!

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, "Atlanta’daki Türk- Amerikan Ticaret Odası ile yapılan anlaşma sayesinde ise orada yükselen inşaat sektörü için adımlar atılacak. Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin." dedi.

Süleyman Akbıyık: Müteahhitler borçlanarak inşaat yapıyor!

Müteahhitlerin son zamanlarda zorluklar yaşadığını ifade eden Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektöründeki olumsuzğun önce yabancılara konut satışların durmasıyla başladığını söyledi.

ANGIAD ve Müteahhitler Birliği inşaat sektörünün sorunlarını konuştu!

ANGIAD Başkanı Fatma Semiz, dernek üyeleriyle, Türkiye Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti. Toplantıda inşaat sektörünün yurt içinde ve yurt dışındaki sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

esenyurtlu müteahhitler dernek kuracakmı Haberi

esenyurtlu müteahhitler dernek kuracakmı


ESENYURTLU müteahhitler belediyenin de desteğiyle dernekleşiyor. Birkaç ay içinde kurulacak dernek bölgede sayıları 500’ü bulan firmaları kontrol altına alacak. Esenyurt’ta yeni konutzede oluşmasının önüne geçecek dernek, yabancı yatırımcı gözünde de Esenyurt’u temize çıkaracak.


İSTANBUL’da konut sektörünün en hızla büyüdüğü ilçelerin başında gelen Esenyurt’ta, ‘Esenyurt İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği’ kurulacak. Bölge, geçtiğimiz yıl iflas eden firmalar ve yarım kalan inşaatlar nedeni ile olumsuz anılmaya başlamıştı. Bu durumu telafi etmek ve yeni konutzede oluşmasının önüne geçmek için harekete geçen Esenyurt Belediyesi dernek kurulmasına öncülük edecek. Derneğin birkaç ay içinde çalışmalara başlayacağını belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Bölgede herkes markalı konutları biliyor. Ama sokak arasındaki firma sayısı 500’ü bulur. Bu firmalardan bazıları maddi yetersizlikle işe başlıyor ve halkı mağdur ediyor. Bu dernek...