25 / 04 / 2024

esenyurt\'ta satılık ev

esenyurt\'ta satılık ev

Fiyatların 90 bin TL'den başladığı Bey Konakları'nda yaşam başladı

Kağıthane Resim Modern satılık ev!

Kağıthane Resim Modern satılık ev fiyatları minimum 249 bin TL'den başlıyor. Resim Modern projesi Ortadoğu Group imzası taşıyor...

5. Levent Eyüp 2017 satılık ev fiyatları!

5. Levent Eyüp 2017 satılık ev fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Torunlar GYO imzası taşıyan projede daireler 2018 yılında yapılacak...

Şişli Vogue Bomonti satılık ev!

Şişli Vogue Bomonti satılık ev fiyatları metrekare birim olarak 5 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Ayse Yapı imzası taşıyor...

Mahall Bomonti Halkapınar satılık ev!

Mahall Bomonti Halkapınar satılık ev fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Türkerler İnşaat imzası taşıyan proje 45 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor...

5. Levent satılık ev fiyatları!

Torunlar GYO imzası taşıyan 5. Levent projesi, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçiriliyor. 5. Levent satılık ev fiyatları 640 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev!

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan projede 2 bin 679 adet konut ve 100'den fazla mağaza yer alıyor.

AND Kartal Rezidans satılık ev!

AND Kartal Rezidans satılık ev tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projenin 3 bin 200 metrekaresi ofis alanından oluşuyor.

Kartal Tual Adalar satılık ev!

Kartal Tual Adalar satılık ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa edilen proje 6 bloktan meydana geliyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev!

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2 bin metrekarelik ticaret alanına sahip projede 363 adet daire ve 9 adet dükkan bulunuyor.

Teras Gökyüzü satılık ev!

Teras Gökyüzü satılık ev tipleri 2+1'den dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. 25 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor.

Tual Adalar satılık ev!

Tual Adalar satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal'da inşa edilecek proje Dağ Mühendislik ve Emlak Konut GYO imzası taşıyor.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev!

İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Çekmeköy ’de bulunan projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan oluşuyor. EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev için ön talep toplanmaya devam ediyor.

esenyurt\'ta satılık ev Haberi

esenyurt\'ta satılık ev

Esenyurt'ta hayata geçirilen Bey Konakları'nda fiyatlar 90 bin TL'den başlıyor. Garanti Bankası ve Finans Bankası'ndan 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor. Firma, kendi bünyesinde de cazip ödeme planları sunuyor.

Acara Yapı tarafından inşa edilen proje, 12 bin 500 metrekare alanda 77 konuttan meydana geliyor.

Bey Konakları'nda alanları 73 metrekare olan 1+1'ler, alanları 135 metrekare olan 2+1'ler ve alanları 165 metrekare olan 3+1 konutlar yer alıyor.

İnşaatına Ağustos 2007'de başlanan projede Ocak başından bu yana yaşam devam ediyor.

E5'in yanında inşa edilen Bey Konakları, marketlere yürüyüş mesafesinde olup; otobana 5, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne ve Tüyap Fuar'ına 7 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Projede; spor salonu, çocuk oyun parkı ve 2 katlı otopark mevcut.

Kökleri 1975 yılına kadar giden bir aile şirketi olan Acara Yapı, yaptığı...