19 / 04 / 2024

Esin Çolpan Telatar

Esin Çolpan Telatar

Bodrum, Ortakent’te yer alan Midtown’da, Ressam Esin Çolpan Telatar’ın “Can Dostlarım” sergisini ziyaret edebilmek için son 10 gün. Sergide yağlıboya resimler ile yastık ve taş üzerine yapılmış kedi ile baykuş figürleri de bulunuyor...

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için kripto borsasına 150 bin TL yatırdı. Parasını kaptıran Çelik şikayetçi oldu. 

Sistemkoin CEO'su Tolgahan Çolpan'dan milyonluk vurgun!

Sistemkoin'in tutuklu CEO'su Tolgahan Çolpan'ın seyirci olarak katıldığı bir üniversite panelinde kendini sponsor olarak tanıtıp çok sayıda üniversite öğrencisini dolandırdığı ortaya çıktı. 

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

İzmir'de Maurice Aliberti-Esin Özgener İlkokulu açıldı!

İzmir Menderes'te inşaatı tamamlanan 24 derslik Maurice Aliberti-Esin Özgener İlkokulunun açılışı gerçekleştirildi.

Çorlu Belediye Başkanı Oktay Çolpan'dan imar barışı uyarısı!

Tekirdağ Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, İmar Barışı kapsamında uygulanacak Yapı Kayıt Belgesi başvurularının 31 Aralık 2018 tarihinde sona ereceğini hatırlattı.

Esin Algan kimdir?

11 yıl Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Esin Algan, şimdi gayrimenkul sektöründeki tüm bilgi ve deneyimini Re/Max Beta’ya aktarıyor.

Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu vefat etti!

Re/Max Beta Broker'ı olan Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu dün vefat etti...

Esin Moralıoğlu ABD'de 3 daire satın aldı!

Lüks yaşantısıyla herkesi imrendirmeye devam eden eski manken Esin Moralıoğlu, ABD'de 3 daire satın aldı.

Oktay Çolpan'dan yeni imar planı açıklaması!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Çolpan'ın o açıklamaları...

Erkur İnşaat'ın acı günü! Zeynep Esin Oktayer vefat etti!

Erkur İnşaat'ın Genel Müdür Yardımcısı Olcaytu Oktayer'in eşi Zeynep Esin Oktayer vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün defnedilecek.

Özgür ve Esin Ekinci çifti saman balyasından ev yaptı!

Görsel bir eser bırakmak için saman balyası ile ev yapma projesini hayata geçiren Özgür ve Esin Ekinci çifti, 15 yıldır düşledikleri projenin hayata geçmesinin mutluluğunu gelen ziyaretçi akını ile yaşıyor.

Mimar Esin Pektaş ABD'de göçmenlere merkez tasarladı!

Mimar Esin Pektaş 13 yıldır ABD’de Bir çok göçmenin yapamadığını yaptı ve ABD’nin önde gelen mimarlık şirketlerinden The Falcon Group’un başkan yardımcısı oldu ve cephe mühendisliği ve restorasyon endüstrisinde ABD’nin tek kadın yöneticisi.

Esin Çolpan Telatar Haberi

Esin Çolpan Telatar

Sanatçı Orhan Taylan, 1968 yılından bu yana, resimleriyle sayısız sergide yer aldı. 1998 yılında ‘devlet sanatçısı’ unvanı alan; aynı zamanda, ünlü 1 Mayıs afişinin yaratıcısı olarak tanınan sanatçı, Haziran ayında yeni bir sergileme anlayışıyla Midtown’da olacak. Ressam Orhan Taylan’ın; kâğıt üzerine yaptığı eskiz ve desenlerin yanı sıra yağlıboya resimleri de 01-30 Haziran tarihleri arasında Midtown’da ziyaret edilebilir.