26 / 04 / 2024

Eska Mühendislik Tuzla

Eska Mühendislik Tuzla

Öğretmenler Sitesi projesiyle inşaat sektöründeki bilgi ve tecrübesini en iyi şekilde ispat eden Eska Mühendislik Tuzla'nın dönüşümle yenilenen yeni yüzüne projeleriyle katkı sağlıyor..

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Kuruldu!

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Tuzla’da 10.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Calayır tarafından kuruldu.

Berr Industries Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berr Industries Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cengiz ve Ümit Cengiz ortaklığında kuruldu.

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Aydın tarafından kuruldu.

Industat Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Industat Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yüksel tarafından kuruldu.

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1.000,000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Şen ve Mehmet Bülbül ortaklığında kuruldu.

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konur tarafından kuruldu.

Buluş Grup Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buluş Grup Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Buluşlu tarafından kuruldu.

Ahenk Endüstri Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahenk Endüstri Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Enes Öztürk tarafından kuruldu.

Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Kuştaş Mühendislik Mimarlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuştaş Mühendislik Mimarlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Canip Kuştaş tarafından kuruldu.

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Solmaz tarafından kuruldu.

Eska Mühendislik Tuzla Haberi

Eska Mühendislik Tuzla

Nitelikli konut ve iş yeri projeleri üretme amacı ile 2007 yılında İnşaat Mühendisi Emrah Kartal tarafından kurulan Eska Mühendislik Tuzla ve Kartal’da gerçekleştirdiği özel projelerle beğeni toplayan bir şirket. 


Projelerinde kullandığı malzeme kalitesi ve uygulamada oluşturduğu üst kaliteyle inşaat sektöründe farklı bir kulvarda değerlendirilen Eska Mühendislik sektörle ilgili standartların üzerinde projeler hayata geçiriyor. 


Eska Güldeniz, Eska Adabük, Kartal Marin, Eska Beyazköşk projeleri olduğunu belirten Eska Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Kartal "Eska mühendislik, itici gücü teorik bilgi ve tecrübe olan, toplumsal faydayı amaç edinen, ev sahibi yaptığı insanların mutluluğu ile motive olan bir şirket. Eğitimini aldığımız ve binlerce metrekare tecrübeye sahip olduğumuz yani her bir detayına hakim olduğumuz yani her bir detayına hakim olduğumuz bu alanda profesyonel bir kadro ile kurumsal...