19 / 04 / 2024

eski emlak haberleri

eski emlak haberleri

1947 yılında Bayındırlık Bakanı olan Cevdet Kerim İncedayı, İstanbul'da iki limanın yapılacağını açıklamış. Bu limanlardan büyük olanı Türkiye'nin ihtiyacını karşılayacak büyüklükte olacakmış ve Anadolu Yakası'nda inşa edilecekmiş.

1945 yılında Ortaköy ile Bebek arasının imar planı hazırlanmış!

1945 yılında Prost, Bebek ile Ortaköy arasındaki kısmın imar planını hazırlamış. İmar planını iki kısma ayıran Prost, deniz kıyısını genişletmeyi ve bölgenin üst taraflarında iki yeni yolun açılmasını uygun görmüş.

1938 yılında İtalyan Sefarethanesi satın alınacak!

1938 yılında İstanbul Belediyesi, Maçka'daki İtalyan Sefarethane binasını sergi binası yapmak üzere satın alacakmış. İnşası tamamlanmamış bir vaziyette bulunan binanın kıymeti 150 bin lira olarak tahmin edilmiş.

1999 yılında Haliç'teki Bahariye Adaları turizme kazandırılacak!

1999 yılında Haliç'in batı uçlarında bulunan Bahariye Adaları turizme kazandırılacakmış. Peyzaj çalışmaları tamamlandığında Eyüp Lisesi önünden adacıkların birine köprü uzatılacakmış ve İstanbul yeni bir piknik alanına kavuşacakmış.

2005 yılında Küçükçekmece Belediyesi'den İstanbul Üniversitesi'ne arsa!

2005 yılında İstanbul Üniversitesi'ne yeni kampüs alanı için Küçükçekmece Belediyesi arsa tahsis edecekmiş. Küçükçekmece'de kampüsün kurulacağı alanın çevresinde de 750 bin kişilik bir şehir kurulacakmış.

1997 yılında Dokuz Palmiye'de 475.000 dolara daire!

1997 yılında Kartal Sahilyolu'nda inşa edilen Dokuz Palmiye Konutları'nda bulunan 70 metrekarelik daireler 90 bin dolardan, 335 metrekarelik teras katları ise 475 bin dolardan (66.5 milyar lira) alıcı bekliyormuş.

Tüpgeçit, denizin 50 metre altından geçecek!

1986 yılında iki yakayı birbirine bağlayacak Demiryolu Tüpgeçit Projesi, Eminönü - Üsküdar arasında yapılacakmış İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

Mimaroba Konutları satışa sunuldu!

2 bin 736 daire, 114 bahçeli ev ve 102 işyerinden oluşan Mimaroba Konutları, 106 milyon lira peşinatla satışa sunulmuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

1991 yılında Şişli'de 3.5 milyar liraya işhanı!

Reşat Altın'ın 356 bin 517 liraya satıldığı 1991 yılında, Şişli'de bulunan 4 katlı bir işhanı 9 bin 818 adet altın parasına, 3.5 milyar liraya satılacakmış.

Boğaziçili gecekonducular milyarder oldu!

1990 yılında Boğaziçi'nde gecekondu sahipleri milyarder olmuşlar. Yıllar önce arsa kapatıp gecekondu inşa edenler, İmar Affı'yla tapularına kavuşmaya başlamışlar. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1990 yılında gökdelenlerin fiyatı astronomik seviyedeymiş!

1990 yılında İstanbul'un muhtelif semtlerinde yükselen gökdelenlerin kiraları astronomik seviyedeymiş. Gökdelenlerdeki ofis ve dükkanların metrekaresi bin 500 dolar ile 2 bin 500 dolar arasında satılıyormuş.

1989 yılında Ataköy'de 1.398 daire 10 günde satılmış!

1989 yılında Ataköy'de Emlak Bankası'nın yaptırdığı ve satışa çıkardığı bin 398 daire 10 günde satılmış. 70 ile 190 milyon lira arasında satılan lüks konutlarda en yoğun talep 3 odalılara olmuş.

Devletin muhafazadan çıkardığı bölgeler kapanın elinde servet yaratıyor!

1989 yılında 2. Boğaz Köprüsü'nün ve çevre yollarının hizmete girmesiyle devletin muhafazadan çıkardığı bölgeler kapanın elinde servet yaratıyormuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1989 yılında Bakırköy'de 574 metrekare arsa 517 milyon liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 191 bin 425 liraya satıldığı 1989 yılında, Bakırköy'de bulunan iki parça arsa ihale yolu ile satılacakmış. 517 metrekarelik arsa, 2 bin 705 adet altın parasına, 517 milyon liraya satılacakmış.

Alkent Etiler satışa sunuldu!

160 dönüm arazide inşa edilen Alkent, spor ve eğlence tesisleriyle, her konfora sahip konutlarıyla farklı bir yaşam sunuyormuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de 108 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Eskişehir'de imarlı arsa fırsatı!  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022  tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

Emlakkulisi.com 2021'de 33.2 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com 2021'de 33 milyon 246 bin 162 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 53 milyon 951 bin 480 oldu.

Emlakkulisi.com Aralık 2021'de 4.7 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Aralık ayında 4 milyon 752 bin 987 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 7 milyon 472 bin 401 oldu.

Emlakkulisi.com Kasım'da 3.4 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım ayında 3 milyon 386 bin 285 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 5 milyon 436 bin 462 oldu.

Emlakkulisi.com Ekim'de 3.2 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Ekim ayında 3 milyon 220 bin 961 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 5 milyon 096 bin 018 oldu.

Emlakkulisi.com Eylül'de 2.8 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Eylül ayında 2 milyon 771 bin 430 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 4 milyon 476 bin 277 oldu.

eski emlak haberleri Haberi

eski emlak haberleri



İstanbul'da iki liman yapılacak


Büyük liman Anadolu Yakası'nda, şehre ait asıl liman Yedikule'de olacak


     Şehrimizde bulunan Bayındırlık Bakanı B. Cevdet Kerim İncedayı dün Üsküdar'a geçmiştir. Bayındırlık Bakanı Üsküdar - Şile yolunu teftiş ettikten sonra otomobille İzmit'e gitmiştir. Bir gece İzmit'te kalacak ve orada inşa edilecek bazı yolları teftişten geçirecektir.

     Evvelki gün Umumi Meclis'te İstanbul Limanı hakkında bir müzakere cereyan etmişti. Bu arada limanın Haydarpaşa'da yapılmasının hükümetçe kararlaştırıldığı söylenmişti. Dün bir muharririmiz, kendisiyle görüştüğü Bayındırlık Bakanı'ndan liman hakkındaki malumatı rica etmiştir. B. Cevdet Kerim İncedayı bu mesele hakkında şunları söylemiştir: 

     - Müstakbel büyük limanın İstanbul'un Anadolu Yakası'nda...