25 / 04 / 2024

eski fabrikaların otel oluşu

eski fabrikaların otel oluşu

Yeni projelere ev sahipliği yapan eski fabrika binalarının sayısı giderek artıyor. Tekel'in Şişli'deki likör fabrikası, Deva İlaç fabrikası, Edip İplik Fabrikası, Turyağ Fabrikası, Kula Mensucat fabrikası gibi yeni projelere ev sahipliği yapan eski üretim

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Ford’dan yılın kampanyası! Eski aracını getirenlere Ford Custom’da yüzde 4 indirim!

Ford, eski aracını değiştirip yeni araç almak isteyenler için kaçırılmayacak bir indirim kampanyası düzenledi. Hal böyle olunca, aracını yenilemek isteyenler Ford Custom’un teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

Asgari ücrette 500 dolar vaadi geri planda: Eski bakanın sözleri unutuldu mu? 

Eski bakan Vedat Bilgin, Mayıs ayında yaptığı açıklamada asgari ücretin 500 dolar seviyesinde olacağını söylemişti. Yetkililer, her gün asgari ücret zammıyla ilgili açıklamalar yapıyor ancak '500 dolar' ifadesine dikkat çekilmemesi gözden kaçmadı. 500 dolar vaadi unutuldu mu? İşte ayrıntılar...

OSB'lerde kira krizi derinleşiyor: Yeni fabrikaların kurulması imkansız hale gelebilir!

Organize Sanayi Bölgeleri’nde yüzde 100'e yakın yükselen kira ve arsa fiyatları yatırım yapmak isteyen sanayicileri zor duruma düşürüyor. Uzmanlar yeni fabrikaların kurulmasının imkansız hale gelebileceğini söylüyor. 

Fabrikalar çalıştıracak işçi bulamıyor! Kahramanmaraş’ta maaşlar 12 bin TL’ye çıkarılsın çağrısı!

Büyük deprem felaketi, nedeniyle bölgeden göç hızlandı. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük üretim kentlerinden olan Kahramanmaraş’ı terk edenlerin sayısı çığ gibi büyürken, fabrikaların istihdam sorunu yaşamaya başladığı bildirildi.

Eski klimanızı yenisiyle değiştirin tam 2.100 TL indirim kazanın! İklimsa 30 Eylül 2022 fiyat listesi

İklimsa eski klimalarınızı yenisiyle değiştirmeniz karşılığında tam 2.100 TL indirim yapıyor. İşte kampanya detayı..

Türkiye Şeker Fabrikaları'nın 9 ildeki taşınmazı 41.7 milyon TL'ye satıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait çok sayıda kentteki gayrimenkulün satışı gerçekleşti 

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

TOKİ Eskişehir 126 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir İnönü İsmetpaşa Mahallesi projesinin ihalesi yarın yapılacak.

Görevinden alınan eski bakanın ikametgahı TBMM gündeminde!

Görevinden alınan eski bakanın ikametgahı ile ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eski Sovyet binalarını Türk firmaları yenileyecek! 

DEİK Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanı Cihangir Fikri Saatçioğlu, Sovyet'te bulunan eski binaların yenileceğini ve bu yenilenmelerin Türk inşaat firmaları için büyük fırsat olacağını dile getirdi. 

Zonguldak Karaelmas’ta eski binanın yıkımına tepki!

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi Rıza Ulusman Sokak’ta eski bir binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlar ise yıkıma tepki gösterdi. 

SEKA fabrikalarının ve arazilerinin güncel durumu mecliste!

2005 yılında özelleştirilen SEKA fabrikalarının ve arazilerinin güncel durumu ve getirileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

eski fabrikaların otel oluşu Haberi

eski fabrikaların otel oluşu
...