20 / 04 / 2024

eski Şarap fabrikası izmir

eski Şarap fabrikası izmir

İzmir, Halkapınar’da atıl durumdaki eski şarap fabrikası, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca 156 milyon liralık bedelle Türkerler İnşaat’a satıldı. Eski Şarap fabrikasının devri de Türkerler İnşaat’a yapıldı...

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Nevşehir'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık şarap fabrikası!

T.C. Nevşehir İcra Dairesi, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Bahçelievler Mahallesi, 2517 ada 2 parselde kayıtlı kargir şarap fabrikası ve bahçesini 7 milyon 347 bin 250 TL'ye satıyor...

Eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi satılıyor!

Mülkiyeti Tat Gıda Sanayi A.Ş.'ye ait olan İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14246 ada 2 parselde kayıtlı eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi 5-9 Ekim 2020 haftasında E-ihale ile satışa sunulacak. 

Büyükyalı projesi için yeni imar planı hazırlandı!

Zeytinburnu sahilinde 16/9 gökdelenlerinin yanında bulunan eski tank fabrikası arazisi üzerine yapılan Büyükyalı projesi için mahkeme kararını etkisizleştirmek amacıyla yeni imar planı hazırlandı.

Antalya Şehitler Müzesi 18 Mart 2020'de açılıyor!

Antalya'da eski Dokuma Fabrikası bölgesinde kurulan Antalya Şehitler Müzesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. İnşaatına 29 Mayıs'ta başlanan müze 18 Mart 2020'de açılacak.

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

Kocaeli Mannesman Boru Fabrikası'ndaki eski binalar yıkılacak!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Mannesman Boru Fabrikası alanındaki kullanılamayan eski binaların yıkımı için ihale yaptı.

Kocaeli Sekapark’ta kongre merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta yeni kongre merkezi inşa ediliyor. Bölgede bulunan eski Mannesman Fabrikası yenilenerek modern bir kongre merkezine dönüşecek.

İzmir'deki eski Sümerbank fabrikasının akıbeti TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'deki eski Sümerbank fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne devrine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sümerbank'ın İzmir'deki tesisleri ve arazileri mecliste!

Sümerbank'ın İzmir'de bulunan eski basma fabrikası tesisleri ve arazileri meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu...

Gültepe Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’deki eski ekmek fabrikasının yerinde hayata geçireceği dev spor tesisinin temeli atıldı.

eski Şarap fabrikası izmir Haberi

eski Şarap fabrikası izmir

İzmir, Halkapınar’da atıl durumdaki eski şarap fabrikası, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca 156 milyon liralık bedelle Türkerler İnşaat’a satıldı ve devri tamamlandı.


Toplam alanı 3 bin 444 metrekare olan gayrimenkul için satış sözleşmesi geçtiğimiz günlerde imzalandı. Türkerler’e devredilen alan, her türlü ticaret, çarşı, büro, işhanı, ticari depolama, banka, çok katlı mağaza, eğlence yeri, konut, çok katlı otopark özel hastane ve okul yapılacak şekilde planlandı. Halkapınar’daki arazi için daha önce gerçekleşen ihaleye Limak Holding, Nata İnşaat ile Kameroğlu İnşaat teklif vermişti. Ancak ihale, teklifler açık artırmadaki başlangıç fiyatının altında kaldığı için iptal...