25 / 04 / 2024

eski su depoları

eski su depoları

1957 yılında İstanbul'un en büyük problemlerinden olan su sıkıntısını gidermek için on bir tane büyük su deposu inşa edilmekteymiş. Rami'de yapılan su depoları 3 milyon liraya mal olacakmış.

Binalardaki betonarme su depoları, yapı güvenliğini tehdit ediyor!

Binalardaki temiz suyu, betonarme su depolarında muhafaza etmek hem yapı güvenliğini hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, betonarme su depoları konusunda apartman ve site yöneticileri ile işletmeleri uyararak önemli açıklamalar yaptı...

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

ABD Adalet Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, eski bir Apple Inc mühendisini şirketin sürücüsüz arabalar da dahil olmak üzere otonom sistemlerle ilgili teknolojisini çalmaya çalışmak ve ardından Çin'e kaçmakla suçladığını söyledi.

Dolar dağları deldi, Özgür Demirtaş'ın seneler önceki dolar yorumu su yüzüne çıktı! Meğer her şeyi anlatmış!

Bugün dolar kuru 19 TL'nin üzerinde yeni rekor kırarken, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eski dolar yorumu yeniden su yüzüne çıktı. Ekonomist Özgür Demirtaş dolar yorum ile adeta bugünleri anlatmış...

Ümraniye Tatlısu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Tatlısu Mahallesi, 15769 parsel ile Eski: 1497 parselin sicilinden parka terkin edilen alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Riskli alanlardaki eski konutlar için 'takas' zamanı!

İstanbul’un depreme hazırlık kapasitesinin 64 üzerinden 28 puan aldığının altını çizen GABORAS CEO’su Kurtuluş Altun,şu anda riskli alanlardaki eski konutlar için hızlı menkulleşme ve eski-yeni konut takas zamanı olduğunu söyledi.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Melih Gökçek için suç duyurusu: Ankapark zararı tazmin edilsin!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kapatılan Ankara Ankapark'ın maliyetine ilişkin bir açıklama yapan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bursa'da 4 asırlık mevlevihane restore ediliyor!

Çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, kaderine terk edildikten bir süre sonra yıkılıp yerine su depoları inşae dilen 400 yıllık Bursa Mevlevihanesi'ni gün yüzüne çıkarıyor.

Siteye ait eşyanın zarar görmesinden yönetim sorumlu mu?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sitemizde eski su boruları değiştirildi, yenileri takıldı. Eski borular hurda olarak satılmak üzere sığınağa koyuldu. Bir süre bekletildi ama geçen süre içinde eksilmiş olacağı iddiası ortaya atıldı. Böyle bir durumda sorumlu kimdir?' sorusunu yanıtladı.

Merve Nur Başbuğ'dan Erol Özmandıracı hakkında suç duyurusu!

Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu iddialar gündeme yeni düşmüşken, Merve Nur Başbuğ, Erol Özmandıracı'nın kendisini evden çıkardığını söyledi...

eski su depoları Haberi

eski su depoları

Depo: İstanbul'un ezeli derdi olan su sıkıntısını gidermek için şehrin beş ayrı semtinde 11 büyük su doposu inşa edilmektedir. Bugünlerde Rami'de 10 bin metrekareli bir saha dahilinde 70 bin çuval çimento sarfıyla yapılan dört tanesi 3 milyon liraya çıkacaktır. Ayrıca Feriköy, Baltalimanı, Altuniza'de de ikişer ve Beyazıt'da bir su deposu inşa edilmektedir. Resimde Rami'de inşa halinde olan su depoları görülmektedir.


Hürriyet Gazetesi 20 Haziran 1957 



Abdullah Kutalmış...