19 / 04 / 2024

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal

Köksal Ünal, ev alacakların sorunsuz imar ve tapu, iskan izni, doğru yapılmış zemin incelenmesi, deprem ve afetlere dayanıklılık durumuna dikkat etmeleri ve mutlaka “profesyonel destek” almaları konusunda uyarıyor.

2016 gayrimenkul için çok iyi bir yıl olacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, Eylül’de sert düşüş yaşanan konut satışlarının Ekim’den itibaren yeniden artışa geçtiğini, tüm olumsuzluklara rağmen sektörün 2015’i iyi bir performansla tamamlayacağını bildirdi.

Konut sektörü ne zaman canlanacak?

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, seçimle birlikte gelen istikrarın konut piyasasını ne yönde etkileyeceğini anlattı.

İş dünyası temsilcilerinin hükümetten talepleri neler?

Bütünüyle seçimler ve hükümet arayışları ile geçirilen 2015’te artan siyasi istikrarsızlığın da etkisiyle olumsuzlukların büyüdüğü ekonomiye, seçim sonuçları pozitif etki yaptı.

Konut satışlarında seçim sonrası canlanma beklentisi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Ünal, konut satışlarında Eylül’de yaşanan sert düşüşü değerlendirirken, 1 Kasım sonrası kurulacak hükümetle istikrarın sağlanması durumunda sektörün eski performansını yakalayacağını söyledi.

İşsiz üniversiteliler gayrimenkul sektöründe istihdam edilmeli!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, işsiz üniversitelilerin kısa süreli eğitimlerle gayrimenkul sektöründe istihdamına yönelik düzenlemeye gidilmesini istedi.

Yurt sorununu 'yap-kirala' modeli çözecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, yükseköğretimde ciddi boyutlardaki yurt açığı sorununa çözüm olarak “yap-kirala” modelini önerdi.

Gayrimenkul sektörü seçim sonrası canlanacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, emlak ve gayrimenkul sektörün de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin ardından çok daha güçlü bir canlanma yaşanacağını bildirdi.

Gayrimenkul sektörü seçimden sonra hareketlenecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından gayrimenkul sektöründe çok daha güçlü bir hareket öngörüyor.

Ankara Bağlıca'ya yatırım yapan kazanacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal: “İnsanlar Bağlıca’ya hücum etmeye başladı. Müteahhitler önümüzdeki 5 yıl içinde yapacakları projelerin en az birinin Bağlıca’da olmasını isteyecekler”

İstanbullu inşaatçıların gözü Ankara’da!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal: “İstanbul merkezli çok sayıda firma yatırım için Ankara’da yer arıyor. Ankaralı firmaların hedefinde de İstanbul var” şeklinde konuştu!

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Mimar Yasemin Masis Londra'da saray hayatı yaşıyor!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul’ün sahibi Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis'in Londra’da yeni satın aldığı malikane yabancı dekorasyon dergilerine konu oldu.

Ankara Gölbaşı'na golf tesisi geliyor!

Forem Gayrimenkul, Ankara Gölbaşı'nda 95 milyon 781 bin TL'lik yatırımla golf tesisi inşa edecek.

Körfez GYO Güre Devremülk 2018 yılı değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Ankara Ortaklığı Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Güre Mahallesinde yer alan Güre Devremülk projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Kartal Horizon projesi 2018 yılı değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Ankara Ortaklığı İstanbul İli, Kartal İlçesi, Aşağı Mahallede bulunan Kartal Horizon projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Körfez GYO Kilyos arsası 2018 yılı değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Ankara Ortaklığı, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Kilyos Köyünde bulunan arsasına ilişkin 2018 yılına ait gayrimenkul değerleme raporu yayınladı... 

AND Ankara projesi 2019'da satışta!

Kartal'daki yeni projesi AND Frekans'ı satışa çıkaran AND Gayrimenkul, Ankara projesini 2019 yılında lanse edecek.

Nazır Gayrimenkul'den Ankara Gölbaşı'na 210 konut! Yeni proje!

Nazır Gayrimenkul, Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde konut projesi inşa edecek. 210 konuttan meydana gelecek proje tek blok halinde yükselecek..

Eskidji Bağlıca ve Ankara Merkez Bölge Ortaklığı’na yedi ödül!

Eskidji Gayrimenkul, 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 7 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

ESKİDJİ Gayrimenkul'den yılın en başarılı bölge ortaklarına ödül!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdi.

Eskidji Gayrimenkul’den, Değer&İkna semineri!

Dün Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin sponsorluğunda düzenlenen , Kürşat Tuncel’in eğitimci olarak katıldığı “Satışın Altın Anahtarları: Değer&İkna ” konulu seminere ilgi yoğun oldu.

Sevilla Kekliktepe'nin tanıtım ve satışı Eskidji Gayrimenkul'ün!

İzmir Urla’da muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe Projesinin tanıtım ve satışını Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. üstlendi.

Eskidji Gayrimenkul'ün Bergama bölge ortaklığı açıldı!

Türkiye genelinde ofis ağını genişleten Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş., Bergama Bölge Ortaklığı ile İzmir Ofislerine bir yenisini ekledi. Cuma günü düzenlenen Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığı açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal Haberi

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal

Konut sektörü, Nisan-Mayıs aylarında yılın en hareketli dönemine giriyor. Son yıllarda hızla büyüyen inşaat sektörü, değişik konut seçenekleri, çeşitli sosyal imkânların bir arada sunulduğu toplu konutlar ve marka projelerle vatandaşlara oldukça zengin alternatifler sunuyor. Gayrimenkul yatırımı yapanlar, diğer yatırım araçlarına göre her zaman daha karlı çıkıyor. Ancak, bilinçli hareket etmeyen vatandaşlar bazı risklerle de karşı karşıya kalabiliyor.


Türkiye’nin lider gayrimenkul danışmanlık firmalarından Eskidji Gayrimenkul’ün Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, tatil planlarının hayata geçirildiği yaz aylarına kadar süren bu canlı döneme giriş öncesi, konut alım planı yapan vatandaşlara uyarılarda bulundu. Ünal, ikamet ya da yatırım amaçlı alımlarda, alınacak konutun imar ve iskân izinlerinin varlığı, tapusunun sorunsuz olması, zemin incelenmesinin doğru yapılması, deprem ve diğer doğal afetlere karşı dayanıklılık durumu, bulunduğu...