11 / 05 / 2024

Eskidji Müzayedecilik Ticaret

Eskidji Müzayedecilik Ticaret

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, muhtelif bölge müdürlüklerinde bulunan toplam 140 adet taşınmazını satmak üzere teklif toplayacak. Teklif toplama için açık artırma Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat A.Ş. aracılığıyla 26 Şubat'ta gerçekleştirile

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi 44 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından açıldı.

Mekom Yapı Telekomünikasyon İnşaat Tarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekom Yapı Telekomünikasyon İnşaat Tarım Ve Ticaret Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile bugün Cengiz Cemiloğlu imzasıyla kuruldu.

Eos Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eos Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdurrahim Uğur Bilen ve Kamil Serin imzasıyla kuruldu.

Duru Ambalajlama Tasarım Ve Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Ambalajlama Tasarım Ve Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kenan Güngör imzasıyla kuruldu.

Omega Uluslararası Gayrimenkul Ve Endüstriyel Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omega Uluslararası Gayrimenkul Ve Endüstriyel Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Marwane Mefteh Brahim Saidı, Daniela Kantaroğlu ve Bülent Oral Dinç imzasıyla kuruldu.

Alobaıd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alobaıd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Iç Sulaıman o Bınobaıd imzasıyla kuruldu.

Mce Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mce Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Uğur Aksoy imzasıyla kuruldu.

Greenplast Ambalaj Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenplast Ambalaj Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Musa Çınar ve Hasan Göksu imzasıyla kuruldu.

Hayrat Emlak Yatırım Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayrat Emlak Yatırım Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Saleh Abdulaziz A Almqbel tarafından 25 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Cpd Mühendislik Proje Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cpd Mühendislik Proje Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Caner Durmuş tarafından 40 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.

Platin Yayın Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platin Yayın Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de kuruldu.

Susi Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Susi Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Nahman Süsar tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

AKS İnşaatçılık Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AKS İnşaatçılık Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Akın Sümer tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Eskidji Müzayedecilik Ticaret Haberi

Eskidji Müzayedecilik Ticaret

Mülkiyeti TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait 1, 2, 3, 4, 5, 6. ve 7. Bölge Müdürlüğü sınırları içindeki işletmecilik faaliyetleri kapsamı dışında kalan 140 adet taşınmaz, Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat A.Ş. aracılığıyla halktan teklif alma yöntemi ile peşin olarak satılacak.

Halktan teklif alma toplantısına katılacak olanlar, şartnamede belirtilen taşınmazların her biri için nakit katılım bedeli ödeyecek.

En yüksek teklifi veren alıcı, teklif bedeli üzerinden yüzde 10 oranında ek teminatı en geç toplantıyı takip eden 5 gün içinde mesai bitimine kadar ilgili hesap numarasına yatıracak.

Satışlar, 26 Şubat 2008 tarihinde saat 14.00'de İstanbul Eskidji Yenibosna merkez olmak üzere ses ve/veya görüntülü bağlantı ile Ankara Sürmeli Oteli Eskidji İzmir Bölge Ortaklığı ve Adana Mavi Sürmeli Otelinde gerçekleştirilecek.

...