20 / 04 / 2024

Eskipazar İhtisas OSB

Eskipazar İhtisas OSB

Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ülke açısından da önem arz eden Karabük’ün bu büyük projesine destek verdiğini ve yakından ilgilendiğini belirtti.

Dünyada bir ilk! İzmir'de tıbbi ve aromatik OSB kuruluyor!

Kınık Tarıma Dayalı İhtisas organize sanayi bölgesinde (OSB) yatırım hazırlıkları başladı. 1 milyon 250 bin metrekare alanda kurulacak OSB’de ilk aşamada ülkedeki bitkilerin yaklaşık 150 çeşidi yetiştirilmeye başlanacak.

Kahramanmaraş'ta sanayiciler yatırım için arazi arayışında!

Tekstil İhtisas OSB Başkanı Mahmut Arıkan, Kahramanmaraş'ta yatırım yapmak isteyen sanayicilerinin arazi bulamadığını dile getirdi. 

Adıyaman Mermer İhtisas OSB projesi mecliste!

Adıyaman Mermer İhtisas OSB projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

Eskipazar'a metal ve metal ürünler ihtisas OSB kuruluyor!

Tarihi 6 bin yıl öncesine uzanan Eskipazar bölgesine Eskipazar Metal ve Metal Ürünler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulması için çalışmalar hızlandı.

Tukaş'tan Niğde'ye dev OSB yatırımı!

Tukaş, BORKOSB ile arsa tahsis sözleşmesine imza attı. OSB Yönetim Kurulu tarafından Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan yatırımla salça ve sebze konserve tesisi kurulacak.

Ezine Gıda İhtisas OSB’ye talep arttı!

Çanakkale’de çalışmaların hızla sürdüğü ve 8 bin kişiye istihdam sağlayacak Ezine Gıda İhtisas OSB’de talep artışı yaşandı.

Bergama’da Tarıma Dayalı İhtisas Büyükbaş OSB kuruluyor!

Bergama’da Tarıma Dayalı İhtisas Büyükbaş OSB’nin kurulması için İZTO’da toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Tesisimizde 3 bin 500 kişi istihdam edilecek” diye konuştu.

Kızılağaç'ta yat limanı ve OSB alanı ayrılması talebi mecliste!

Kızılağaç Bölgesi 2. Etap Uygulama İmar Planında Yat Limanı ve Tekne İmal ve Çekek Yeri İhtisas OSB alanı ayrılması talebi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Ferizli'de Otomotiv ve Metal İhtisas OSB kurulacak!

Sakarya'nın 30 bin nüfuslu Ferizli ilçesinde 530 hektarlık alana kurulacak ve 2022 yılında üretime başlaması hedeflenen Ferizli Metal ve Otomotiv İhtisas OSB, tamamı faaliyete geçtiğinde 20 bin kişiye istihdam sağlayacak...

Seyrek'te yapılması planlanan Tarımsal İhtisas OSB TBMM'de!

İzmir'in Seyrek bölgesinde yapılması planlanan Tarımsal İhtisas OSB meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Aydın Sera OSB için geri sayım başlıyor!

Aydın’da Kadıköy’de kurulması planlanan Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) projesinin yer seçimiyle ilgili teklif dosyasıyla ilgili kurum görüşleri alınacak.

Eskipazar İhtisas OSB Haberi

Eskipazar İhtisas OSB

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan’la yaptığı ikili görüşmede daha öncede VIII. Sanayi Şurasında gündeme getirilen Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ülke açısından da önem arz eden Karabük’ün bu büyük projesine destek verdiğini ve yakından ilgilendiğini belirtti.

Hisacıklıoğlu, iş dünyasının yeni bir büyüme hikayesi yazmak istediğini bunun için de siyasilerden yeni yapısal reformların elbirliğiyle ve hızla hayata geçirilmesini istediklerini vurgulayarak, “2015 seçimleri Türkiye’nin yeniden ayağa kalkması için milat olmalı. Haziran’dan sonra önümüzde seçimsiz bir 4 yıl var. Bu fırsatı mutlaka değerlendirmeliyiz. Bu dönem sert tartışmaların geride kaldığı, güçlü reformların dönemi olmalı. Daha özgür ve daha zengin Türkiye için adımlarımızı hızlandırmalıyız"...