24 / 04 / 2024

Eskişehir göçük haberleri

Eskişehir göçük haberleri

Emek Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'nde yürütülen alt yapı çalışmalarında görevli Serdar Güngör (37), idaresindeki iş kamyonu, toprak zeminin su nedeniyle aşınması sonucu yaklaşık 5 metre derinliğindeki çukura devrildi

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman'da kira desteği başvuruları!

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman illerinde gelir kaybı desteği ve kira desteğine başvuranlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir Sivrihisar'daki binaların yüzde 28'inde yıkılma tehlikesi var!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğretim görevlileri, Sivrihisar ilçesinde yer alan 170 yapıyı deprem hasarı riski yönünden inceleme yaptı. İncelenen yapılardan yüzde 28’inin yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu belirlendi.

Eskişehir Sivrihisar’daki binalar yıkılma tehlikesi altında!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bulunan 170 yapı deprem riski yönünden incelendi. Ortaya çıkan sonuçlara göre binaların yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu belirlendi.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’ndeki riskli binalar yıkılıyor!

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca atıl vaziyette yer alan binaların yıkımına başlandı. Ancak yıkımına devam edilen binalardan birinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadı.

Eskişehir'de öğrenciler kiralık ev bulamayabilir!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu'ndan (TEMFED) Eskişehir'de öğrenim görmeyi tercih eden öğrencilere kiralık ev uyarısı yapıldı. Kentte azalan inşaat üretimi nedeniyle, kiralık ev bulunmasının güçleşeceği ifade edildi. 

Eskişehir Büyükşehir'den imar toplantısı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 Şubat Salı saat 14.00 ve 6 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de imar toplantısı gerçekleştirecek.

Eskişehir göçük haberleri Haberi

Eskişehir göçük haberleri


Emek Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'nde yürütülen alt yapı çalışmalarında görevli Serdar Güngör (37), idaresindeki iş kamyonu, toprak zeminin su nedeniyle aşınması sonucu yaklaşık 5 metre derinliğindeki çukura devrildi. Kamyon içerisinde sıkışan sürücü, olayı gören iş arkadaşları ve vatandaşlar tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. Ayağı kırılan ve vücudunda sıyrıklar oluşan Serdar Güngör, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



Tedavi altına alınan Güngör'ün, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan devrilen kamyon, olay yerine çağrılan vinç yardımı ile bulunduğu yerden...