26 / 04 / 2024

Eskişehir Sarıcakaya projeleri

Eskişehir Sarıcakaya projeleri

Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde, Sarıcakaya Kaymakamlığı ve Sarıcakaya Belediyesi tarafından evsizler için hazırlanan büyük proje için ilk imzalar atıldı..

TOKİ Eskişehir Sarıcakaya 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Sarıcakaya 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Sarıcakaya'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Sarıcakaya'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Sarıcakaya sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Sarıcakaya 77 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Sarıcakaya 77 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir Çifteler projesi için düğmeye bastı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Çifteler'de 205 yeni konut inşa edecek.

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi'nin ÇED toplantısı 2 Eylül'de!

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir ve Bolu İl sınırları içinde Sarıcakkaya Çatak Göleti, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 2 Eylül'de yapılacak.

Emine Nur Günay, Eskişehir Süperkent projesini anlattı!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay: Bakanlığın, Süperkent projesi Eskişehir için büyük bir kazanç. Projenin ne zaman başlayıp biteceğini Eskişehir’de düzenlenecek çalıştayda Bakan Sarı açıklayacak

Eskişehir'de 75 bin kişilik yeni bir kent kuruluyor!

Sarı: "Pilot proje kapsamında, Eskişehir'imizin Odunpazarı ilçesi Tepebaşı mevkisinde 838 hektarlık bölgeyi, rezerv yapı alanı ilan ettik. Bu alanda, 4 etaplık bir çalışmayla, yaklaşık 75 bin vatandaşımızın yaşayacağı, yeni bir kent kuracağız" dedi.

Eskişehir Sarıcakaya prefabrik ev projesi tamamlandı!

Sarıcakaya Kaymakamı Turan Soğukloluk tarafından, yardıma muhtaç ailelere yönelik yapılması planlanan 63 metrekarelik prefabrik evlerin projesi tamamlandı. Evler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Eskişehir Sarıcakaya'da ihtiyaç sahiplerine ev imkanı!

Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde, Sarıcakaya Kaymakamlığı ve Sarıcakaya Belediyesi tarafından evsizler için hazırlanan büyük proje için ilk imzalar atıldı..

Eskişehir turizm projeleri geliştirilmeli!

Skal International Eskişehir Kulübü'nün bu ay ki toplantısına konuşmacı olarak katılan ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, Eskişehir'e gelen turistlerin şehre bıraktığı gelirlerin arttırılabilmesi için projelerin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Halk GYO'nun İstanbul dışındaki ilk konut projesi Eskişehir'de!

Konut, ofis ve otel projeleri hayata geçiren Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( Halk GYO ), İstanbul dışındaki ilk konut projesini Panorama Plus ile Eskişehir'de yapıyor.

Halk GYO Eskişehir'e Panorama Plus ile girdi!

Konut, ofis ve otel projeleri hayata geçiren Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Halk GYO), İstanbul dışındaki ilk konut projesini Panorama Plus ile Eskişehir'de yapıyor.

Yılmaz Büyükerşen: Eskişehir'in bisiklet şehri olmasını istiyoruz!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ETİ’nin sponsorluğunu üstlendiği ‘Sarı Bisiklet’ etkinliği kapsamında 7 km boyunca pedal çevirdi. Büyükerşen, Eskişehir’in eskiden olduğu gibi bisiklet şehri olmasını istediklerini söyledi.

Eskişehir kentsel dönüşüm projeleri Brüksel’e örnek oldu!

Türkiye’de olduğu kadar başka ülkelere de esin kaynağı olan Eskişehir’in Porsuk Çayı Düzenlemesi Projesi’nin Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel'de uygulanacak olması, Brüksel’de yaşayan Türk vatandaşları tarafından gururla karşılandı.

Eskişehir Sarıcakaya projeleri Haberi

Eskişehir Sarıcakaya projeleri

Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde, Sarıcakaya Kaymakamlığı ve Sarıcakaya Belediyesi tarafından evsizler için hazırlanan büyük proje için ilk imzalar atıldı. Mülkiyeti Sarıcakaya Belediye Başkanlığına ait İğdir Mahallesi’nde bulunan arsa, 3294 sayılı kanun kapsamındaki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ev yapılabilmesi için Sarıcakaya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’na bağışlandı. İğdir Mahallesi’nde bulunan arsanın devir işlemleri için Sarıcakaya Kaymakamlığı’nda bir imza töreni düzenlendi. Sarıcakaya Kaymakamı Turan Soğukoluk ve Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, gerekli imzaları attı. Sarıcakaya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından hazırlanacak proje ile 63 metrekarelik Prefabrik evler yapılacak.

Kaymakam Soğukoluk, amaçlarının muhtaç durumda olan ailelerin modern tarzda evlere sahip olmalarını temin etmek olduğunu söyledi.Başkan Güler ise, "Belediye olarak ihtiyaç sahiplerine ellimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız"...