19 / 04 / 2024

Eskişehir Stadyumu

Eskişehir Stadyumu

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy, kentteki yeni stat inşaatında sona geldiğini ifade etti.

2016'da tamamlanacak 4 yeni stat projesi!

Malatya Stadyumu,Gaziantep, Malatya, Samsun ve Eskişehir'de yapımına devam edilen stadyumların 2016 yıllı bitmeden kapılarını açacağı açıklandı

Sivas ve Eskişehir stadyumlarında sona yaklaşıldı!

Yapımı devam eden Sivas ve Eskişehir stadyumlarında sona yaklaşıldı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas stadyumunun yeni sezonda hizmete gireceğini ve Eskişehir stadyumunun eylül ayında hazır olacağını belirtti.

Eskişehir Stadyumu ne zaman bitecek?

Sazova Mahallesi'nde bulunan Bilim Sanat ve Kültür Parkı'nın yanında yer alan Eskişehir Stadyumu'nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Stadyumun bu yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.

Eskişehir'in yeni stadı Şubat 2015'te bitecek!

Eskişehir Milletvekili Salih Koca, yapımı süren yeni stadyumun gerçekleşme oranının yüzde 30'lar düzeyinde olduğunu, projenin 2015 yılı Şubat ayında tamamlanmasını beklediklerini ifade etti.Stad yaklaşık 6 ay sonra hizmete girecek.

Stadyum işçileri çalışmayı durdurdu!

ESKİŞEHİR' de Toplu Konut İdresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından yapımına başlanan 33 bin kişilik stadyum inşaatında çalışan işçiler üç aydır maaşlarını alamayınca çalışmaları durdurdu

TOKİ Eskişehir Stadyumu'nun temeli atıldı!

Eskişehir'de inşasına başlanan TOKİ Eskişehir Stadyumu'nun temel atma töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Avcı: "Hükümet olarak spora yapılan yatırımı, eğitime yapılan yatırımlar kadar önemli ve öncelikli görüyoruz" dedi...

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu'nun yenilenmesi meclis gündeminde!

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun fiziki durumuna ve yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yeni Eskişehir Stadyumu hakkında: “TOKİ ev dışında inşaat yapmasın.” eleştirilerinde bulundu. TOKİ bu eleştiri üzerine hava koşulları nedeniyle hasarlı bölgelerin tadilat edileceği ile ilgili açıklama yaptı.

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu Kavşağı hazır!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Yeni Atatürk Stadyumu çevresini yoğun mesai harcayarak oynanacak Yeni Malatyaspor maçına yetiştirdi. Yapılan peyzaj çalışmaları sonunda Yeni Stadyum çevresi estetik bir hal aldı.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu’nda sona gelindi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandır kullanılmayan ve harap halde bulunan Mahmudiye 18 Eylül Stadyumu’nun bakım onarım ve yenileme çalışmalarında sona geldi.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandır kullanılmayan ve harap haldeki Mahmudiye 18 Eylül Stadyumu’nun bakım onarım ve yenileme çalışmalarına başladı, stadyumu’nun tribünleri, soyunma odaları ve saha temizliği yeniden yapılacak...

Eskişehir Stadyumu'nun yüzde 85'i tamam!

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığını söyledi.

TOKİ Eskişehir Stadyumu'nda sona gelindi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Eskişehir'de yapılan 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı. UEFA kriterlerine uygun inşa edilen statta, çatı kaplamaları yerleştirilmeye başlandı.

Ergün Turan Eskişehir'de inşaatı devam eden konutları inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Atatürk Stadyumu ve Odunpazarı ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımı devam eden TOKİ konutlarını denetledi.

Eskişehir Stadyumu ne zaman bitecek?

Sazova Mahallesi'nde bulunan Bilim Sanat ve Kültür Parkı'nın yanında yer alan Eskişehir Stadyumu'nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Stadyumun bu yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.

Eskişehir Stadyumu Haberi

Eskişehir Stadyumu

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy,  Eskişehirspor Kulübünün stat ve Esstore'dan sorumlu başkanı Özgür Demirdaş'la kentteki yapımı süren 35 bin kapasiteli stadı gezdi. 


 


Stattaki son durum hakkında basın mensuplarına bilgi veren Aksoy, 2013 yılında başlanılan stat inşaatında Kurban Bayramı sonunda çevre düzenlemelerinin tamamlanacağını belirterek şöyle konuştu:


 


''Müteahhit firma eskilikleri tamamlayacak. Eskişehirspor, TFF 1. Lig'in 9'uncu haftasındaki Bandırmaspor maçını burada yeni statta oynayabilir. Spor Toto Teşkilatı Başkanlığımızdan stadın ekikliğinin giderilmesi için 3 milyon 500 bin lira ödenek ayrıldı. Küçük eksiklikler...