20 / 04 / 2024

Eskişehir Tepebaşında yeni spor komleksinin temeli atıldı

Eskişehir Tepebaşında yeni spor komleksinin temeli atıldı

Tepebaşı Belediyesi bölgede açtığı spor tesisleri ile başta çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan insanı spor ile buluşturmaya devam ediyor.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih belli oldu! 71 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

81 ilde yeni projeler inşa edecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 71 yeni konut hayata geçirecek.

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda bir konut sahibi olabilirsiniz 82 metrekare, 3+1 daire sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

TOKİ Eskişehir projesi geliyor! Eskişehir'in o ilçesine 77 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 77 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir projesi için düğmeye bastı! Odunpazarı'na 1048 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı projesiyle 428 yeni konutun yanı sıra ticaret merkezi de inşa edecek.

TOKİ Eskişehir'de 428 ucuz konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 428 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Eskişehir Büyükşehir Odunpazarı'nda arsa satıyor: 74.6 milyon TL'ye!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsayı 74 milyon 592 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Eskişehir'de 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 1035 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1035 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 1 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 konut inşa edecek. Projenin ihalesi 11 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir Odunpazarı'na 598 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 598 konut inşa edecek.

Eskişehir Tepebaşında yeni spor komleksinin temeli atıldı Haberi

Eskişehir Tepebaşında yeni spor komleksinin temeli atıldı

 Mustafa Kemal Paşa Spor Kompleksi içinde yer alan Behiç Erkin Spor Sahası, Su Sporları Merkezi, Efsaneler Sentetik Çim Saha, Çukurhisar sentetik çim saha başta olmak üzere spor alanları ile donatılmış parkları, Beldeevleri ve gençlik merkezlerinde bulunan plates, aerobik, fitnes salonları ile sporla içi içe bir yaşam sunan Tepebaşı Belediyesi Şirintepe’de yeni bir tesisin temelini atıyor.

Basketbol ve voleybol sahaları, kafeterya ve step, aerobik, plates ve fitnes aktivitelerinin gerçekleşeceği 6 adet salonun yer alacağı 3120 metrekare kapalı alan, 3956 metre kare sentetik çim saha, 600 kişilik tribün, 609 metrekarelik mini sentetik çim saha ve 525 metrekarelik açık basketbol sahası ile bölgeye değer katacak tesisin adı Yunus Emre Spor Tesisleri olacak.

Şirintepe Mahallesi Merkez Sokak’ta 8 Aralık Salı 13.00’da yeni tesislerin temel atma...