18 / 04 / 2024

eskişehir yatırımları

eskişehir yatırımları

Başbakan Binali Yıldırım, Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen kentte yapımı tamamlanmış tesislerin toplu açılış törenine katıldı. Başbakan Yıldırım törende Eskişehir'e 14 yılda 12,5 milyar yatırım yapıldığını söyledi.

Eskişehir'in yolları onarılıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri görev ve sorumluluk alanında bulunan kırsal bölgelerde yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir'de kentsel dönüşüm alanlarında 485 bina bulunuyor!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü haberinde Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile röportaj gerçekleştirdi. Büyükerşen kentsel dönüşümü ve konut projelerini anlattı.

Eskişehir'deki hangi bölgelere gayrimenkul yatırım yapılmalı?

Yuvamız ve yaşam alanlarımız kendi dünyamızın en özel ve önemli mekânlarıdır. Akademi Emlak'ın sahibi Gökhan Atilla, evinizi nasıl seçeceğinizin yolunu gösteriyor.

Eskişehir'in yatırım merkezi: Alpu!

Ulusal Raylı Sistemler ve Test Merkezi'nin yanı sıra bin hektarlık üniversite yerleşkesine ev sahipliği yapmaya hazırlanan Eskişehir'in Alpu ilçesi cazibe merkezine dönüşüyor.Eskişehir'in yatırım merkezi: Alpu!

Savaş Özaydemir: Eskişehir yabancı yatırımcının gözdesi!

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Savaş Özaydemir, Eskişehir'in önemli lojistik konumu, limanlara yakınlığı, iyi bir altyapıya sahip Organize Sanayi Bölgesi (OSB) olması nedeniyle yabancı yatırımcının tercihi olduğunu söyledi

Savaş Özaydemir: Yabancı yatırımcı Eskişehir'i tercih ediyor!

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Savaş Özaydemir, Eskişehir'in önemli lojistik konumu, limanlara yakınlığı, iyi bir altyapıya sahip Organize Sanayi Bölgesi (OSB) olması nedeniyle yabancı yatırımcının tercihi olduğunu söyledi

Eskişehir OSB yeni yatırımlarla bölgenin cazibe merkezi olacak!

OSB Müdürü Ali ihsan Karamanlı, Eskişehir OSB olarak, 2013 yılında 1 milyon metrekareye yakın alanın altyapısını hazırladıklarını belirtti. Karamanlı, bu yatırımlarla bölgenin cazibe merkezi olmasını hedeflediklerinin altını çizdi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Kırşehir'de yapılan kamu yatırımları TBMM'de!

Kırşehir iline yapılan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

İstanbul'daki metro yatırımları hızlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinin yaptığı “Raylı Sistem” çalıştayından metro yatırımlarını hızlandırma ve yerli teknolojilere ağırlık verme kararı çıktı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Kayseri Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım toplantısı gerçekleştirdi.

eskişehir yatırımları Haberi

eskişehir yatırımları

Başbakan Binali Yıldırım, Yıldırım, ilk olarak Eskişehir Valisi Azmi Çelik'i ziyaret etti. Başbakan Yıldırım ardından Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen kentte yapımı tamamlanmış tesislerin toplu açılış törenine katıldı. Burada konuşan Binali Yıldırım, bugün 2 milyar tutarında demiryolu, karayolu projeleri olmak üzere birçok okul, hastane ve spor tesislerinin açılışını yaptıklarını kaydetti.


“Eskişehir Anadolu topraklarının kavşak noktasıdır”


Eskişehir'in önemine değinen Yıldırım, “Eskişehir Anadolu topraklarının kavşak noktasıdır. Eskişehir, Doğu ile Batı'yı, Kuzey ile Güney'i birleştiren önemli bir merkezimizidir. Eskişehir aynı zamanda gönülleri de birleştiren bir şehirdir. Eskişehir'in dünürü olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Türkiye'nin ruhu, Kafkasların ruhu, Balkanların ruhu buradadır. Yunus Emre'nin Nasrettin Hoca'nın muhabbeti, kardeşliğin merkezidir. Eskişehir'in misafirliği iftar sofrasında daha güzel oluyor. 14 yıl boyunca Eskişehir'e tam 12,5 milyar yatırım yaptık. Helali hoş olsun,...