25 / 04 / 2024

esnaf kiraları ne olacak 2021

esnaf kiraları ne olacak 2021

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbul’da 650 bin konut nasıl yenilenecek? Konut stoku 650 bin azalır, kiralık talebi 550 bin artarsa kiralar ne olur?

Cumhur İttifakı'nın İBB Adayı Murat Kurum, İstanbul'da 650 bin konutu yenileyeceklerini söyledi. Peki bu nasıl olacak? Gazeteci Ozan Gündoğdu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Artan kiralar esnafı iflasın eşiğine getirdi! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, “Artan kiralar ve girdi maliyetlerinin yükselmesi'' esnafı iflasın eşiğine getirdiğini söyledi. 

Kamu konut kiralarına zam geldi: Metrekare kira bedeli 11,61 lira oldu!

Kamu konutlarının 2024 yılı aylık kira bedelleri belli oldu. Peki kamu konut kiraları ne kadar oldu? İşte 2024 kamu konut kira bedelleri...

Aralık ayı kira zammında son dakika! Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam yapılacak?

Kira artış oranı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Yeni kira artış oranı belli oldu mu? Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam geldi? 

İstanbul'da metrekare bazında en pahalı ofis kirası 765 TL ile Levent'te!

İstanbul'da metrekare bazında ofis kiraları açıklandı. Haziran'da İstanbul ofis pazarında genel arz 6,46 milyon metrekare olurken, doluluk da son 10 senenin zirvesinde. Peki İstanbul'da ofis kiraları ne kadar oldu?

Kiracılar tedirgin! Temmuz ayında son bulacak! Artık bu oranlar uygulanacak!

Ev kiralarında azami olarak belirlenen yüzde 25 artış sınırı uygulaması, 2 Temmuz 2023 tarihinde son bulacak. Peki ev kiraları ne olacak? İşte detaylar!

Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! Kiraya yüzde 25 sınır uygulaması Temmuz'da bitiyor! Kiralar ne olacak? 

Hükümet tarafından, geçtiğimiz yıl Temmuz 2023’e kadar yenilenecek kira kontratlarına yüzde 25 sınırı getirilmişti. Kiraya yüzde 25 sınır uygulaması Temmuz'da bitiyor. Ev sahibi ve kiracılar, kiralar ne olacağını merak ediyor. 

Emeklilik primleri resmen kökünden değişti! 2023 Bağ-Kur esnaf, çiftçi, şoför primleri ne kadar oldu?

Emeklilik için primini kendi ödeyen vatandaşlar 2023 ödemelerinin ne kadar olduğunu sorgulamaya devam ediyor. Emeklilik primleri resmen kökünden değişti. Peki, 2023 Bağ-Kur esnaf, çiftçi, şoför primleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? 

Enflasyon rakamlarının  3 Ocak 2023 tarihinde açıklanmasıyla birlikte iş yerleri ve ofis için kira artış oranları da belli oldu. Peki, Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Lojman kiraları ne kadar oldu? 2023 rakamları tek tek açıklandı! Lojmanda oturanlar hemen bakın!

Geçtiğimiz sene kiracıları korumak için kira artışlarına yüzde 25 sınırı getirildi. Bu tavanın lojmanlar için de uygulandığı görüldü. Peki 2023 lojman kiraları ne kadar oldu? Tek tek açıklandı! Lojmanda oturanlar hemen bakın!

Esnaf iş yeri kiralarındaki yüksek artıştan şikayetçi!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada Özellikle işyeri kiralarında yaşanan yüksek artışların gerek esnaf gerekse de tacir işletmeler için son dönemde işletmelerin sürdürülebilirliklerini oldukça zorlamaya başladığını söyledi.

Esnaf kredi faizi 2022 ne kadar? Halkbank esnaf destek paketi başvuru şartları neler?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni esnaf kredi desteğinin tüm detaylarını açıkladı. Peki 2022 esnaf kredi desteği tutarı ne kadar oldu? Halkbank esnaf kredi faiz oranı nedir? İşte detaylar...

Halkbank esnaf kredi faizi ne kadar? Esnaf destek paketi başvuru şartları neler?

Esnaf kredi şartları, tutarı, faiz oranı ve diğer detaylar gündemde merak konusu oldu. Halkbank aracılığıyla esnafa verilecek kredinin üst limitinin 500 bin TL olması beklenirken açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Peki Halkbank esnaf kredi faizi ne kadar, kaç TL?

esnaf kiraları ne olacak 2021 Haberi

esnaf kiraları ne olacak 2021

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kovid-19 salgınında artan vakalar üzere alınan kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Günü değil, canı kurtarın” diyen Davutoğlu, “Yanlışlarınızın faturasını vatandaşa kesmeyin. Almak zorunda kalacağınız kapsamlı kapanma kararını gecikmeden alın” dedi ve şu 4 öneriyi sıraladı: 

1- Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı, 5 bin TL'den az olmamak üzere ciro kaybı desteği verilmelidir.

2- Hasat dönemine giren çiftçilerimize özel bir uygulama yapılmalı; ayrıca mazot, gübre ve yem ihtiyaçları devlet tarafından karşılanmalıdır.

3- İşçilerimiz için kısa çalışma ödeneği derhal tekrar başlatılmalıdır.

4- İşsizlere ve sosyal yardıma muhtaç kesimlere açlık sınırı olan 2 bin 736 TL'den az olmamak üzere hane başı yardım yapılmalıdır.

1-...