26 / 04 / 2024

Espark AVM etkinlikleri

Espark AVM etkinlikleri

Espark Alışveriş Merkezi’nde “Geri Dönüşüm” sergisi açıldığı bildirildi. Espark AVM'den yapılan açıklamada, ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi’nin eğitici ve eğlenceli aktivitelerine devam ettiği belirtildi.

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Espark AVM yılbaşında açık mı?

Espark AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Espark AVM yılbaşında açık mı? Espark AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Espark AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Espark AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Espark AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Espark AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Espark AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Eskişehir Espark AVM'ye Stevie Business Awards'dan 12 ödül!

Espark Alışveriş Merkezi, Stevie Business Awards' da 12 ödüle layık görüldü. Stevie Business Award' da 2 altın, 3 gümüş ve 7 bronz ödül ile 2016 yılında en çok ödül kazanan AVM oldu.

Espark AVM'nin yanındaki bölgeye rekreasyon alanı mı yapılacak?

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Espark yanında, açık otopark olarak kullanılan veya etkinlikler düzenlenen ticaret alanının yeşil alana dönüştürülmesi gündeme geldi. Başkan Yılmaz Büyükerşen bölgenin rekreasyon alanı olabileceğini söyledi.

Torium AVM'de kiralık son 3 mağaza!

Torium Alışveriş Merkezi, İstanbul'un yükselen merkezlerinden Beylikdüzü ve Avcılar arasında, Haramidere E-5 karayolu üzerinde yer almaktadır. Torium AVM; alışveriş, eğlence, lezzet, sinema ve etkinlikleri bir arada sunan bir yaşam merkezidir.

Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Keleşoğlu ve Boyut Global Eskişehir Hitit Homeofis Dedepark Hotel'e, Espark AVM'ye ve Tepebaşı Belediyesi'ne yakın mesafade yükseliyor. Peki, Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Espark AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Espark hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Espark AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Espark AVM bayramda kaça kadar açık? Espark AVM bayramda kaçta açılacak?

Espark AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Espark hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Espark AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Espark AVM bayramda kaça kadar açık? Espark AVM bayramda kaçta açılacak?

Arastapark AVM'de 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek!

Yahya Kaptan ’da bulunan Arastapark AVM, bugün19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ’nı bir dizi etkinlikle kutlayacak. Etkinlikler saat 13:30 'da başlayacak.

Cevahir AVM'de yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun...

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Sera AVM Kütahyalıların buluşma merkezi oldu!

SERA AVM Genel Müdürü Atakan Tahmas, " Kütahya halkına alış-veriş yanı sıra kültür - sanat etkinlikleri de sunuyoruz. Çocuklara ayrı bir önem veriyoruz " dedi...

Espark AVM etkinlikleri Haberi

Espark AVM etkinlikleri

Espark Alışveriş Merkezi’nde “Geri Dönüşüm” sergisi açıldığı bildirildi. Konuyla alakalı alışveriş merkezinden yapılan açıklamada, ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi’nin eğitici ve eğlenceli aktivitelerine devam ettiği belirtildi.


Serginin 4 Mayıs’a kadar açık kalacağı aktarılan açıklamada şöyle denildi:

“Eski ya da kullanılmıyor diye çöpe atmaktan kaçınmadığımız eşyaların yeniden değerlendirilerek özgün birer ürüne dönüştürüldüğü parçalardan oluşan “Geri Dönüşüm Sergisi” 17 Nisan - 4 Mayıs 2014 tarihleri arasında Espark Alışveriş Merkezi’nde sergilenmeye başlandı. Kumaş ve boncuklarla bezenerek saksıya dönüştürülen eski plastik çizmeler; eski ajanda kapağı yapılan çerçeve, eski evrak çantası iken üzerine yapıştırılan gazoz kapaklarıyla yenilenen çanta; eski çerçeveden askılığa kadar, birbirinden ilginç onlarca ürün Espark Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilerini...