20 / 04 / 2024

essen evim türkiye fuarı ne zaman

essen evim türkiye fuarı ne zaman

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Evim Türkiye 28-30 Haziran’da Essen'de!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ikincisi 28-30 Haziran tarihleri arasında, Almanya Essen’de düzenlenecek.

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Konut satışlarına Evim Türkiye dopingi!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın İlki Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlendi. Fuarda yapılan satışlarla konut piyasasının canlandığını belirten yetkililer, yeni fuarlar için gün sayıyor.

Evim Türkiye Fuarı gurbetçinin ev hasretini bitirdi!

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı 400 milyon liralık satış bağlantısı yapılmasını sağlarken, yurt dışında yaşayan Türklere büyük fırsatlar sundu.

Zeki Celep: Türkiye’de kalıcı yatırıma davet ettik!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da vitrine çıktı. “Evim Türkiye” fuarında gurbetçi vatandaşlar İhlas Yapı’nın prestijli projelerinde geleceğe dönük yatırım yapma fırsatını yakaladı.

Akkuş Gayrimenkul, Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı! 

Akkuş Gayrimenkul, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Şirket, fuara yoğun ilgi gösteren gurbetçilere satış gerçekleştirdi...

Evim Türkiye’de Lens Yapı’ya gurbetçi ilgisi!

Lens İstanbul ve Ataşehir Modern projeleriyle Anadolu Yakası’nın en büyük markalı konut proje üreticisi firma konumuna gelen Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’da düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda gurbetçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı...

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

İnsay Yapı, Evim Türkiye Fuarı'ndan mutlu döndü!

İnsay Yapı, ''Ondörtüç Pendik'' projesini Evim Türkiye Fuarı'na taşıdı. Projesini gurbetçilerin beğenisine sunan İnsay Yapı, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların yoğüun ilgisiyle karşılaştı. Projeden daire almak isteyenler 7 adet rezervasyon yaptı.

essen evim türkiye fuarı ne zaman Haberi

essen evim türkiye fuarı ne zaman

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Almanya’da gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ilki, hem gayrimenkul sektörü temsilcilerinden hem de ziyaretçilerden tam not alınca 2. fuarın hazırlıkları şimdiden başladı. Posta'da yer alan habere göre, ilki Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlenen fuarın ikincisi, haziranda Essen şehrinde yapılacak.

ZİYARETÇİLER İSTEDİ

Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık ortaklığıyla gerçekleştirilen fuara, yoğun ilgi gösterilmiş, kapıda uzun kuyruklar oluşmuştu. Fuarda sıcak satış da yapıldı. Hem firmalar hem de Avrupa’da yaşayan Türkler yeni fuarların gerçekleştirilmesini talep edince çalışmalar başladı. Yapılacak olan ikinci fuara, ilkinden daha fazla firmanın ve ziyaretçinin katılması bekleniyor.

BAKANLIKTAN KATKI

Evim Türkiye markasıyla yapılan ilk fuarın yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ikinci fuara da destek verdiklerini belirtti....