19 / 04 / 2024

Essenora Gaziosmanpaşa ulaşım

Essenora Gaziosmanpaşa ulaşım

Essenora Küçükköy satış ofisi iletişim numarası 444 8 344 olarak belirlendi. Yüzde 50 peşinatta yüzde 7 indirim imkanı sunan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora fiyatlar!

Gaziosmanpaşa Essenora fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Konut ve ticari birimlerden meydana gelen projede 24 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Küçükköy Essenora daire fiyatları!

Küçükköy Essenora daire fiyatları 397 bin TL'den başlıyor. 24 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Essenora Gaziosmanpaşa güncel fiyatları!

Essenora Gaziosmanpaşa güncel fiyatları olarak 286 bin TL'den başlıyor. Toplam 758 konuttan meydana gelen projede daireler 72 ile 256 metrekare arasında değişiyor.Proje İstanbul İl'i Gaziosmanpaşa İlçe'sinde bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Essenora nerede?

Gaziosmanpaşa Essenora nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Essenora projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

Essenora Gaziosmanpaşa'da yüzde 0,70'den başlayan faiz oranlarıyla!

Yüzde 50 peşinatla 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan Essenora Evleri projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor..

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı açılıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nı da hizmete açıyor.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nın inşaatını da tamamlıyor.

 Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel müjdesi!

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

Essenora Gaziosmanpaşa'da yüzde 5 peşinat fırsatı!

Konutların hemen teslim edildiği Essenora Evleri projesi İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa edildi. Konut ve ticari alanlara yer verilen Essenora Konutları için yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

Essenora Gaziosmanpaşa kampanya fiyatları!

Bu ay sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Essenora Evleri 785 konut ve 12 ticari birimden oluşuyor. Essenora Gaziosmanpaşa kampanya fiyatları 483 bin TL'den başlıyor.

Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Essenora projesinde 785 daire ve 12 ticari ünite yer alıyor. Peki Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Gaziosmanpaşa Essenora detaylı fiyat listesi 2017!

Gaziosmanpaşa Essenora detaylı fiyat listesi 483 bin TL'den başlıyor. Essenora Gaziosmanpaşa projesinde sıfır faizle 60 ay, 0,49 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Essenora Evleri Gaziosmanpaşa satış fiyatları 2017!

Essenora Evleri Gaziosmanpaşa satış fiyatları 483 bin TL'den başlıyor. Essenora Gaziosmanpaşa'da dairelerin teslimleri bu ay yapılıyor...

Essenora Gaziosmanpaşa tam fiyat listesi!

Toplam 758 konut ve 12 dükkandan meydana gelen Essenora projesinde daireler bu ay içerisinde teslim ediliyor. Essenora Gaziosmanpaşa tam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Essenora Gaziosmanpaşa ödeme koşulları 2017!

Essenora Gaziosmanpaşa ödeme koşulları kapsamında 0,49 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Essenora'da fiyatlar 483 bin TL'den başlıyor...

Essenora Gaziosmanpaşa takas kampanyası 2017!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Essenora Gaziosmanpaşa projesinde eski evinizi verip, hemen teslim yeni ev sahibi olabilme fırsatı sunuluyor. İşte Essenora Gaziosmanpaşa takas kampanyası 2017 detayları...

Essenora Gaziosmanpaşa'da büyük takas kampanyası!

Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Essenora Gaziosmanpaşa'da büyük takas kampanyası başladı. Essenora Gaziosmanpaşa projesinde hala 2016 fiyatları geçerli.

Gaziosmanpaşa'ya iki teleferik hattı geliyor!

Gaziosmanpaşa, ulaşımda dev projelerle gelişiyor. Gaziosmanpaşa’nın içinden geçecek 4 raylı sistem hattı ve 2 teleferik hattıyla Kentsel Dönüşüm çalışmalarına entegre edilmesiyle ilçe ulaşımın merkezi olacak.

Essenora Gaziosmanpaşa ulaşım Haberi

Essenora Gaziosmanpaşa ulaşım

Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Essenora Residence 6 blok halinde yükseliyor. Projenin Haziran 2016'da teslim edilmesi öngörülüyor. 


Essenora Küçükköy satış ofisi iletişim için 444 8 344 telefon numarasını arayabilirsiniz. Projede 0 peşinat, 0 faiz, 0 banka kredisi ve 0 kefil ile 24 ay taksit uygulanıyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora'nın sosyal alanları; buhar odası,  yüzme havuzu, fitness center, kapalı otopark, mini spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları ve saunadan oluşuyor. 


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan Essenora Rezidans İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor. 


Toplamda 758 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet marketten meydana gelen Essenora'da fiyatlar 397 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 nakitte...