20 / 04 / 2024

Essenora satış Oktay Öz

Essenora satış Oktay Öz

Kentsel dönüşüm için 4 milyon metrekarenin ayrıldığı Gaziosmanpaşa'da ilk kentsel dönüşüm projesi ekimde teslim edilecek.

Natura Mersin 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Oktay İnşaat tarafından Mersin Mersin Tece-Çeşmeli bölgesinde yükselen Natura Mersin, 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı! İşte detaylar...

Çorlu Belediyesi’nden halka usulsüz arsa satışı uyarısı!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, halkı usulsüz arsa satışı konusunda uyardı. Önerler, Şahpaz ve Maksutlu Mahallelerinde ortaya çıkan tacirlerin arsa niteliği taşımayan vasıfsız araziler üzerinde geçersiz çizimler yaptığı ortaya çıktı. 

Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak lüks villayı satışa çıkardılar!

Urla’daki lüks bir sitede yer alan villanın satışını kolaylaştırmak isteyen dolandırıcılar Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak ilan yayınladı. Oktay Kaynarca söz konusu dolandırıcılar için mahkemeye başvurdu. 

Çankaya Belediyesi'nden 16.3 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından Umut Metin Oktay Mahallesi'nde yer alan 35 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 29 Ocak'ta gerçekleşecek...

Hisseli parsel satışında mağdur olmayın!

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, hisseli satışlar ile ilgili yapılan incelemelerde, parsellerin 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planında söz konusu taşınmazların tarımsal alan olarak belirlendiğini söyledi.

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları!

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora projesi Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları!

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor...

Essenora Evleri Gaziosmanpaşa satış fiyatları 2017!

Essenora Evleri Gaziosmanpaşa satış fiyatları 483 bin TL'den başlıyor. Essenora Gaziosmanpaşa'da dairelerin teslimleri bu ay yapılıyor...

Essenora'da Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur kampanyası!

Gaziosmanpaşa Essenora projesinde yabancı ve gurbetçilere gayrimenkul satışında KDV muafiyetinden sonra hareketlenen emlak pazarında 'Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur, Bugün Al Bugün Otur' kampanyasıyla konut alacaklara fırsat sunuluyor.

Oktay Kaynarca, Kanlıca’dan 1 milyon TL'ye villa aldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da canlandırdığı Hızır karakteriyle bu yıl ödülleri toplayan Oktay Kaynarca, ilk sezonun ardından yatırıma başladı. Ünlü oyuncu, 1 milyon liraya, Kanlıca’da bir villa satın aldı.

Oktay Kaynarca Rumelihisarı'ndaki evini 8 milyon TL'ye satıyor!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Rumelihisarı'ndaki evini satışa çıkardı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır’ı Kaynarca'nin evi için istediği fiyat ise 8 milyon TL.

Küçükköy Essenora'da peşinatsız kredisiz faizsiz kefilsiz ödemelerle!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzasıyla yükselen Essenora'da satış süreci devam ediyor. Birçok ödeme kolaylığı sunan proje ''Ananızı Ağlatıyoruz Ama Mutluluktan” sloganıyla tanıtılıyor.

Essenora satış Oktay Öz Haberi

Essenora satış Oktay Öz

Kentsel dönüşüm için 4 milyon metrekarenin ayrıldığı Gaziosmanpaşa'da ilk kentsel dönüşüm projesi ekimde teslim edilecek. 


Türkiye'nin önde gelen 13-14 firmasının yer aldığı bölgede ilk teslim edilecek proje Akm&Atik - Enga-Yimta ortaklığıyla hayata geçirilen 758 konutluk Essenora projesi olacak. Yüzde 70'i satılan projenin peyzajı da tamamlanmış bir şekilde ekim ayında teslim edilmesi bekleniyor. Essenora projesinde satışları en fazla yükselten ise 2 ay boyunca devam eden "Ananızı Ağlatıyoruz" adlı reklam kampanyası oldu. Projeyle ilgili bilgi veren Essenora AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Öz, en fazla satışı "Ananızı Ağlatıyoruz" reklam kampanyasıyla yaptıklarını söyledi. "Fiyatlarıyla anneleri mutluluktan ağlatmayı amaçlayan reklam filmiyle projedeki en yüksek satış oranlarını yakaladık. Lansman dönemi ve şehir içinde müstakil hayat adlı reklam kampanyalarımızda bile bu kadar iyi satış rakamlarını yakalayamadık"...