25 / 04 / 2024

eston inşaat kampanyası

eston inşaat kampanyası

Türkiye'de talep örgütleme yönteminin proje sahibi Eston İnşaat'ın iştiraki hazır ev şirketi Eston Villa kooperatifler için özel kampanya düzenledi.

İnşaat sektörü 2023 yılından umutlu! İşler hareketlendi, güven artıyor! Yeni Evim Kampanyası konuta talebi artıracak

Seçim öncesi inşaat sektörüne yönelik açıklanan destek ve kredi paketleri, inşaat malzemeleri üretimini de hareketlendirdi. İMSAD tarafından yayınlanan Ocak 2023 Raporu’na göre, önümüzdeki aylarda sektörü hareketli günler bekliyor.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründe gözler faiz indiriminde!

Geçtiğimiz sene başlatılan faiz kampanyasının rekor getirdiğini belirten Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, inşaat sektörünün bir faiz indirimi beklediğini söyledi.

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

İnşaat sektöründe çalışan sayısı 1.7 milyonu geçti!

Eylül'de istihdamı artıran tek sektör inşaat oldu. Sektörün istihdam sayısı hazirandaki kredi kampanyası sonrası stokların azalması ve yeni projelerin başlamasıyla 1,7 milyonu geçti.

İnşaat sektöründen 'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına dev destek!

“Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyası için tüm ülke destek verdi. Ülkenin her bölgesinden kampanyaya yağmur gibi destek yağarken, inşaat sektörünün önde gelen isimleri de bağışlarda bulundu.

İnşaat devlerinden Milli Dayanışma Kampanyası'na destek!

“Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyası için tüm ülke tek yürek oldu. Yurdun her bölgesinden kampanyaya yağmur gibi destek yağarken, inşaat sektörünün dev isimleri de bağışlarda bulundu.

Ford Trucks'tan inşaat izlemeyi sevenlere güzel haber!

Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, inşaat izleme fenomenine bambaşka bir boyut kazandırdığı yeni kampanyasıyla “Bizi İzlemeye Devam Edin!” sloganıyla duyuruyor.

Fenerbahçe'nin WinWin kampanyasına inşaat sektöründen destek!

Fenerbahçe WinWin kampanyasıyla ilk gün toplanan 31 milyon 500 bin TL'nin ardından ikinci günde de bağışlar yapıldı. Kampanyaya inşaat sektörü temsilcilerinden de destek yağdı...

İnşaatçılar 2019’a 0.98 faizle giriyor!

Yılı 1.3 milyonluk konut satışıyla kapatmaya hazırlanan inşaat sektörü 2019’a faiz indirimi kampanyasıyla giriyor. Ziraat Bankası ve KONUTDER işbirliğiyle başlayan kampanyada yüzde 0.98 faizle ev sahibi olunabilecek...

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

DEWO Yapı İnşaat'tan 1.000 TL taksiyle ev kampanyası!

Denizli inşaat sektörüne hızlı giren DEWO Yapı İnşaat'ın geçen ay düzenlediği "Evinizi 1000 TL'ye yeniliyoruz" kampanyası yoğun ilgi gördü.

İşte inşaatı devam eden 36 Emlak Konut projesi!

Emlak Konut 36 projesinde inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar 32 projesinde inşaat çalışmalarını tamamlayan firma geçtiğimiz günlerde 47 projesinde erken ödeme kampanyasını başlattı.

eston inşaat kampanyası Haberi

eston inşaat kampanyası

Arsası olanlar için, 17 farklı mimari seçenekte bina inşa eden, Eston Villa, konut edinmek için bir yapı kooperatifi çatısı altında toplananlara, "sabit fiyat" avantajı ile çözümler sunuyor. İmarlı arsası olan yapı kooperatifleri, Eston Villa'nın çözüm ortaklığı ile hem anlaşmalı bankalardan kredi hem de Eston güvencesinden yararlanma olanağına kavuşuyorlar. Ayrıca, Eston Villa'nın anlaşmalı olduğu bankalardan kredi kullanabiliyor ve "sabit fiyat" garantisinden yararlanıp, "maliyet artışı" yüzünden inşaatların yarım kalması kaygısı yaşamıyorlar. Kullanılan krediler ise, banka tarafından inşaatın tamamlanma oranına göre bölümler halinde Eston Villa'ya ödeniyor. Eston Villa'nın kooperatifler ile yaptığı anlaşma ile dilenirse vaziyet planı hazırlanıyor ve üye beklentilerini karşılayabilecek şekilde tasarlanan mevcut proje hayata geçiriliyor. Yapı kooperatifinin mevcut bir projesi yoksa üyeler Eston Villa'nın ev tiplerinden kendilerine...