19 / 04 / 2024

Eston Şehir Mahallem teslim

Eston Şehir Mahallem teslim

Bahçeşehir’de az katlı, yeşille iç içe konseptiyle öne çıkan Eston Şehir Mahallem projesinde hayat bu yaz başlıyor. Eston Şehir Mahallem’de yüzde 15 indirim ve yüzde 0.70 faizle 60 aya kadar vade imkânı sunuluyor

Eston Şehir Mahallem satılık ev fiyatları!

Bahçeşehir'de 315 adet bağımsız birimden meydana gelen Eston Şehir Mahallem satılık ev fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Eston Şehir Mahallem'de lansmana özel fiyatlar!

41 bloktan meydana gelen Eston Şehir Mahallem'de lansmana özel fiyatlar devam ediyor. Projede 315 adet bağımsız bölüm yer alıyor.

Eston Şehir Mahallem etabı satışta!

İstanbul Bahçeşehir'deki Eston Şehir projesini 52 milyon dolara TMSF'den satın alan Polatyol, yarım kalan villaları tamamlayıp teslim ettikten sonra projenin yeni etaplarına başladı.

Eston Şehir Mahallem iletişim!

Eston Şehir Mahallem iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı imzasını taşıyan projede hemen teslim son daireler bulunuyor. 

Eston Şehir Mahallem ödeme kampanyası!

Eston Şehir Mahallem ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim son dairelerin yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tiplerine yer verildi.

Eston Şehir Koru iletişim!

Eston Şehir Koru projesi, Eston Şehir Mahallem projesinin yeni etabı olarak yükselecek. Proje için ön talep süreci başladı...

Polatyol Yapı Eston Şehir Koru projesi!

Polatyol Yapı Eston Şehir Koru projesinde ön talep toplanıyor. Eston Şehir Koru projesi Eston Şehir Mahallem'in yeni etabı olarak hayata geçiriliyor. 

Eston Şehir Koru ön talep topluyor! Yeni proje!

Eston Şehir Mahallem'in yeni etabı olarak hayata geçirilecek olan Eston Şehir Koru ön talep topluyor. Proje 44 dönüm alan üzerinde yükselecek.

Eston Şehir Mahallem’de son 10 daire için yüzde 20 indirim!

Bahçeşehir'de yükselen Eston Şehir Mahallem’de sadece 10 daire satışta. Yüzde 20 indirimle satılacak dairelerin anahtar teslimi Eylül'de gerçekleşecek.

Eston Şehir Mahallem’de açık hava sinema keyfi!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem, yazlık sinema nostaljisi yaşamak isteyenleri bu cumartesi tanıtım ofisinin bahçesinde “Olanlar Oldu” filminin gösterimine çağırıyor.

Eston Şehir Mahallem'de Ramazan Bayramı'na özel yüzde 25 indirim!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem yoğun talep üzerine bayrama özel kampanya hazırladı. Bayram boyunca projede kalan son 25 daire için %25 indirim fırsatı sunulacak.

Eston Şehir Mahallem'e yeni etap geliyor!

Polat Yol Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, "Eston İnşaat Yatırım A.Ş’yi biz TMSF’den aldık. Eston Mahallem projesinde yeni etaba başlıyoruz. Lansmanı eylül ayında yapacağız "dedi.

Eston Şehir Mahallem anneleri çok mutlu etti!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem anneleri çok mutlu etti. Eston Şehir Mahallem Tanıtım Ofisi bahçesi Anneler Günü’nde düzenlenen etkinliklerle şenlik alanına dönüştü. 23 aile sadece Anneler Günü’ne özel yüzde 25 “Senede 1 Gün” fırsatıyla ev sahibi oldu.

Eston Şehir Mahallem’de Anneler Günü’ne özel yüzde 25 indirim!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem annelere çok özel bir sürpriz hazırladı. Sadece 14 Mayıs Pazar Anneler Günü etkinliğinde yüzde 25 indirim fırsatı sunulacak.

Eston Şehir Mahallem etkiliğinde Disneyland hediyesi!

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Eston Şehir Mahallem'de hafta sonu etkinlikleri sürüyor. 7 Mayıs Pazar eğlencesine katılan davetlilere Paris Disneyland tatili hediye edilecek.

Eston Şehir Mahallem 1 Mayıs'ı kutladı!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Eston Şehir Mahallem’de farklı bir şekilde kutlandı. Projeyi geliştiren Polatyol yönetimi, tüm çalışanlarının bayramını kutlamak için özel bir film hazırlattı.

Eston Şehir Mahallem teslim Haberi

Eston Şehir Mahallem teslim

POLATYOL tarafından İstanbul Bahçeşehir’ de geliştirilen, Eston Şehir Mahallem’de hayat bu yaz başlıyor. Semtin gerçek kimliğine uygun az katlı, yeşille iç içe konseptiyle öne çıkan Eston Şehir Mahallem satışa sunulduğu günden bu yana 3’te 2’si satıldı. Dünyanın önde gelen mimarlık ofislerinden Swanke Hayden Connell tarafından çizilen Eston Şehir Mahallem’de özgün mimariye sahip apartman daireleri, sıra evler ve villalarla 1+1’den 5+1’e kadar farklı tarzlarda ve planlarda ev tipleri sunuluyor.


TERAS YA DA BALKON


Eston Şehir Mahallem’in en dikkat çeken özelliklerinden biri toplam 68 dönüme yayılan ve 47.5 dönümü açık ve yeşil alan olarak tasarlanan az yoğunluklu bir proje olması. Her biri bahçeli, teraslı veya balkonlu olan dairelerin pencereleri, gün ışığını en fazla alacak şekilde yerden tavana kadar yükseliyor. Projede otopark girişleri, sitenin...