25 / 04 / 2024

ethem sancak

ethem sancak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Gezer tarafından kuruldu.

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Bekir Onur Erdoğan tarafından kuruldu.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Sancak Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Sancak ve Metin Çelik ortaklığında kuruldu.

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Pamuk tarafından kuruldu.

Ethem Pertev Yalısı’nın akıbeti ne olacak?

Etel ve Robert Baler'in boşanma kararı sonrası çiftin yaşadığı Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nı nasıl paylaşacakları herkes tarafından merak edildi. Yalının Baler çiftinde değil, Nina Lydia Joukowsky’ye ait olduğu öğrenildi...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan son dakika Tank Palet Fabrikası açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tank Palet Fabrikası hakkında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, 'Tank Palet Fabrikası'nı 25 yıllığına kiraladık' diyor, Ethem Sancak, 'kira ödemiyoruz, kiralama söz konusu değil' diyor'" dedi...

Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı!

Etel ile Robert Baler’in sahibi olduğu Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı. Tarihi yalının fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Ethem Sancak'tan tank palet fabrikasıyla ilgili iddialara yanıt!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Arifiye'deki tank palet fabrikasıyla ilgili olarak "Biz burayı palet ve tamir yapan fabrika olmaktan çıkarıp A'dan Z'ye tank yapan bir fabrika yapacağız" dedi...

Cahit Turhan Bingöl-Sancak kara yolunun şantiyesini inceledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, inşaat çalışmaları devam eden Bingöl-Sancak kara yolunun şantiye alanında incelemeler yaptı... 

Sakarya Karasu'da savunma sanayi tesislerinin temeli atılmadı mı?

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ethem Sancak’ın yaptığı BMC’ye Sakarya Karasu’da savunma sanayi tesisi kurmak için tahsis edilen Hazine arazilerinin 473 bin 866 metrekare daha genişletildiği meydana çıktı...

Mesut Sancak: Üç yeni projeye başlıyoruz!

Kısa süre içerisinde üç ayrı projeye başlayacaklarını söyleyen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "2020 için şu andaki görüşmelerimiz hariç 3 projemiz var. Arsalar hazır, hatta iki tanesinin görselleri bile hazır" dedi...

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi açıldı!

İTÜ Ayazağa Kampüsü'ndeki Abdülhakim Sancak Camisi' hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldı...

ethem sancak Haberi

ethem sancak

2013 yılında TMSF, BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni Çukurova Grubu’nun elinden aldı.
BMC, 2014 yılında da 751 milyon TL’ye Sancak’a satıldı. Ethem Sancak, satın alma işleminden hemen sonra şirketin yüzde 49,9’unu 300 milyon dolara Katar Ordusu’na devrederek BMC’ye ortak etti. Sancak geçen yıl da BMC’deki hisselerinin tamamını AKP’ye yakınlığıyla bilinen Tosyalı Holding’e sattı.

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre Sancak, BMC’nin sahibi olduğu 2014 ile 2021 yılları arasında kamu kurumlarına onlarca araç sattı. 

Kamu İhale Bülteni’nin yayınladığı bilgilere göre, 2014’le 2021 arasında BMC Şirketi, kamudan tam 87 farklı ihale aldı. 

87 ihalenin toplam bedeli ise 1 milyar 20 milyon TL’yi buluyor. 

BMC en fazla ihaleyi de Devlet Malzeme Ofisi’nden aldı. Firmanın DMO’dan tam 69 ihale aldığı öğrenildi. 

BMC bu ihaleler kapsamında devlete kar küreme...